Món Esport
Ilaix Moriba renuncia a jugar amb Espanya
  • CA

El migcampista del Barça Ilaix Moriba ha pres la decisió de renunciar definitivament a jugar amb la selecció espanyola. El diari As ha informat que el futbolista ha decidit defensar la samarreta del país on va néixer, Guinea Conakri. El jugador ja hauria transmès les seves intencions la Federació Espanyola de Futbol i a la selecció africana.

El futbolista ha sorprès amb aquesta decisió, ja que va refusar una trucada de la selecció de Guinea sub-16 fa quatre anys. Però, sembla que les intencions d’Ilaix Moriba han fet un gir de 180 graus i podria jugar amb el combinat africà durant el mes de setembre davant Marruecos i Guinea Bissau.

El futbolista blaugrana ha deixat amb un pam de nas a la selecció espanyola, amb la qual havia jugat en diverses categories inferiors. A més, diversos mitjans asseguren que la Federació Espanyola tenia moltes esperances en la projecció del migcampista i, fins i tot, s’havia posat en contacte amb ell per enviar-li ànims davant del seu conflicte amb el Barça.

Aquest és el segon serial que protagonitza Ilaix Moriba aquest estiu. El jugador continua apartat del primer equip blaugrana i entrenant-se amb el filial davant la seva negativa a renovar el seu contracte amb el club, que acaba l’any vinent. El tècnic blaugrana, Ronald Koeman, va assegurar en roda de premsa que està decebut amb el jugador i considera que “amb 18 anys, no li hauria de donar tanta importància als diners”.

El president blaugrana, Joan Laporta, ja va deixar clar a principis d’agost que Ilaix Moriba no jugarà cap partit amb el Barça d’aquí a final de temporada si no decideix allargar el seu contracte: “No volem jugadors que s’han format a casa i no volen renovar. No podem permetre’ns promocionar-lo al seu últim any al club si després no rebrem cap contraprestació”.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Notícia: Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Comparteix
El migcampista ha respost a les dures declaracions que va fer l'holandès sobre ell
Ilaix Moriba, amb Ronald Koeman | FC Barcelona
Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Notícia: Koeman: “Li he dit a Ilaix que el més important no són els diners, però ell no pensa el mateix”
Comparteix
El tècnic neerlandès també ha confirmat que no compta amb Umtiti i Pjanic, però sí amb Coutinho i Braithwaite

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa