Ibai Llanos explica com va ser la sorpresa que el va portar a conèixer a Messi

L'streamer assegura que Agüero el va portar a casa de Messi sense dir-li res

Leo Messi es va acomiadar dels seus companys i amics de Barcelona en un sopar a casa seva el passat dissabte. Nombrosos periodistes i aficionats es van agrupar a la porta de la llar de l’argentí. Un dels convidats que més va sorprendre va ser l’streamer Ibai Llanos, que va arribar acompanyat del “Kun” Agüero.

El basc ha explicat a través del seu canal de Twitch que ell no era conscient que soparia a casa de Messi: “Agüero em va venir a buscar per anar a sopar. Va començar a conduir i jo no sabia on anàvem. Pensava que aniríem a un restaurant“. Ibai admet que es va sorprendre quan va passar un control de seguretat a la porta de la casa de Messi: “El “Kun” em va dir que allò era el millor restaurant de Barcelona. A mi em semblava que era el típic restaurant privat que no surt ni a Google i que només coneixen els futbolistes”.

L’streamer va començar a al·lucinar quan en baixar del cotxe es va trobar a la mare d’Agüero i li va dir “això només passa un cop a la vida“. Finalment, Ibai explica que “estava a casa de Messi sense saber-ho. Només veia un jardí i un arbre. Baixo dues escales i veig a Leo Messi amb una samarreta de Batman, descalç, i els pantalons dels Chicago Bulls. Vaig pensar que m’agafava un infart”.

Més informació

Nou comentari