Món Esport
Piqué podria tornar a la selecció espanyola pels Jocs Olímpics
  • CA

Gerard Piqué, central català del Barça, va renunciar a la selecció espanyola després del Mundial de Rússia del 2018. El 2016, dos anys abans i després de moltes polèmiques a causa del seu suposat antiespanyolisme, va anunciar que la màxima competició internacional seria la seva darrera presència amb la Roja després d’haver-hi jugat uns deu anys, en els quals va aixecar un Mundial (2010) i una Eurocopa (2012).

Tanmateix, des de finals del 2019 va començar a córrer el rumor que podria plantejar-se tornar a la selecció espanyola. No ho faria amb l’absoluta de forma regular, sinó que seria únicament per ocupar una de les tres places de jugador major de 23 anys que pot anar convocat a la modalitat de futbol dels Jocs Olímpics. De la mateixa manera que succeeix amb Sergio Ramos, no hi ha res confirmat, però hi ha veus que asseguren que ambdós futbolistes estarien contemplant aquesta opció.

Tot plegat es va començar a parlar quan, en una entrevista a la Cadena SER el mes d’octubre del 2019, Piqué no desmentir els rumors i va deixar l’opció a l’aire. Ara fa un any, a principis de març del 2020, tant ell com Ramos van ser afegits a la prellista de la selecció espanyola pels Jocs Olímpics de Tòquio. Tot just s’acaba de viure un tercer episodi d’aquest serial, ja que el seleccionador sots-21, Luis de la Fuente, ha destacat el seu nom, juntament amb el d’Iniesta i el de Ramos, com a futbolistes que li agradaria que entressin a la convocatòria per viatjar fins al Japó.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Un premi per a Pedri
Notícia: Un premi per a Pedri
Comparteix
Luis Enrique convoca el canari per primera vegada amb la selecció absoluta
Ronald Araujo, durant un entrenament | FC Barcelona
Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria
Notícia: Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria
Comparteix
Piqué continua sent baixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa