Món Esport
VÍDEO | Les sensacions de Piqué en la sessió decisiva abans del Frankfurt

Gerard Piqué ha protagonitzat una bona notícia en clau del Futbol Club Barcelona, en les hores prèvies al partit de tornada de l’eliminatòria dels quarts de final de la UEFA Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt. En l’entrenament que han fet aquest matí els homes de Xavi Hernández, el central català s’hi ha afegit, i ho ha fet amb una relativa normalitat. Ho ha fet després d’haver-se retirat amb problemes musculars en el partit d’anada contra els alemanys. Llavors, tot apunta que podria ser, almenys, en la convocatòria de demà.

D’aquesta manera, en tornaria a una després de ser absència en la visita culer al camp del Llevant. Xavi va haver de lidiar amb la baixa d’un dels capitans de l’equip, i aquest es va ressentir de valent en defensa. Tant és així, que va encaixar dos gols contra un equip que, malgrat estar en bona forma, pertany a la zona baixa de la classificació. No és casualitat que l’equip hagués comès a València el primer penal de la temporada i, alhora, tres d’una tacada.

Va ser la segona ocasió que el quatre cops campió d’Europa es perdia un partit per lesió aquesta temporada. Abans, li ho va passar en la victòria blaugrana per 2-1 contra el Getafe al Camp Nou, de finals d’agost, i en els dos partits abans de l’arribada de Xavi a la banqueta, i per tant els dos darrers enfrontaments dirigits per Sergi Barjuan: la victòria per la mínima a la Champions contra el Dínamo de Kíiv i l’empat a tres al camp del Celta de Vigo.

La seva participació contra l’Eintracht de Frankfurt, encara una incògnita

El club encara no ha confirmat l’alta mèdica del jugador, però com s’ha apreciat en l’entrenament esmentat, a diferència de lesionats com Sergi Roberto, Piqué ha participat en els exercicis amb la resta del grup. Bones notícies per a Xavi, que està obligat a aconseguir una victòria demà, al Camp Nou, per accedir a les semifinals de la competició de plata europea, que l’enfrontaria contra el vencedor de l’eliminatòria entre el West Ham anglès i l’Olympique de Lió francès.

Bones notícies de cara a l’Europa League, però també a la Lliga. I és que en l’intent de remuntar punts al Madrid en la recta final de la competició domèstica, el tècnic terrassenc podria tornar a comptar amb un dels seus homes de confiança. Cadis al Camp Nou i Reial Societat a Anoeta seran els propers esculls.

D’altra banda, jugadors que també han estat baixa els darrers partits, Sergiño Dest i Memphis Depay, també han entrenat i podrien afegir-se a la nòmina de futbolistes que intentarà vèncer l’equip entrenat per Oliver Glasner, demà, a la nit, a l’estadi blaugrana.



Més notícies
Ferran Torres, durant el partit contra el Frankfurt | FC Barcelona
El Barça salva un empat a Frankfurt en un partit horrible (1-1)
Notícia: El Barça salva un empat a Frankfurt en un partit horrible (1-1)
Comparteix
La xavineta ha mostrat una de les seves pitjors versions contra l'Eintracht, però ha tret un bon resultat
Ansu Fati, durant la presentació d'un llibre | Europa Press
Ansu Fati deixa tothom bocabadat amb el seu nivell de català
Notícia: Ansu Fati deixa tothom bocabadat amb el seu nivell de català
Comparteix
El davanter del Barça, nascut a Guinea Bissau, ha fet una roda de premsa en català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa