Món Esport
Piqué anuncia què faria si fos el president del Barça
  • CA

Quan Gerard Piqué es posa davant d’un micròfon, els sismògrafs tremolen. El català és un futbolista únic. Un jugador que defuig dels tòpics. En un directe del streamer Ibai Llanos, Piqué ha repassat l’actualitat del Futbol Club Barcelona i, qüestionat sobre què faria si ara fos el president del club, ha dit que “faria un club més modern” i “enviaria a prendre per cul tot l’entorn tòxic del Barça”. El central es referia, indirectament, a figures com la de l’exdirectiu i excandidat a la presidència del club Toni Freixa, amb qui ha mantingut diverses discussions a les xarxes socials, o al periodista Lluis Canut, protagonista també d’una polèmica amb Piqué.

Piqué s’ha referit també ha explicat que, “com a la vida”, “en les carreres llargues hi ha vegades en què s’està més motivat i vegades en què s’està menys motivat”, i ha reconegut que ara ho està “molt”. Sent que “em ve de gust estar al camp, jugar bé i intentar ajudar al màxim l’equip”. De fet, ha reconegut que “quan m’enganxo al Twitter és quan estic motivat”. “M’agrada enganxar-m’hi perquè després em motivo”. M’agrada, és part de mi. quan estic passota, indiferent, que no hi apareixo, no estic molt motivat. Així funciona el meu cap. D’altres necessiten estar concentrats, pero a mi em funciona així.”

Piqué també ha reiterat que “l’edat és només una xifra”. En aquest sentit, ha recordat la gesta que Rafa Nadal va fer ahir, en convertir-se en l’home amb més Grand Slams de la història després de la victòria a l’Open d’Austràlia amb 35 anys. Piqué diu que “puc entendre que la gent ens jutgi per la edat. Però no ho comparteixo: al final has de jutjar pel rendiment”. De fet, el català ha reconegut que “em sento amb ganes, vull tornar a ser el millor dels millors centrals del món. I allà estem. Lluitarem. És difícil aquest any, i ara estem a l’Europa League. Però estic amb moltes ganes”.

En clau de futur, Piqué recalca que “tenim un projecte molt il·lusionant. És veritat que ara estem abaix. I ens costarà. Volem estar lluitant per la Lliga i competint per la Champions. La situació és la que és i hem d’afrontar-la. Hem d’acabar aquest any de la millor manera possible. Aixecant l’Europa League, i a la Lliga estant el més a dalt possible. I l’any que ve, si seguim a l’equip, l’afrontarem amb totes les ganes del món”.

Piqué també ha tocat el cas Dembélé: “Alguna vegada li hem preguntat sobre la seva situació, però no es mulla. Entenc ambdues parts. Estem en un negoci que mou molts diners. Un negoci al qual cadascú és lliure de lluitar pels seus propis interessos. Entenc la postura del club. I puc entendre la del jugador. A partir d’allà, que es trobi la millor situació per a tothom. Cada jugador és un món amb mil situacions que no coneixem. Que cadascú faci el millor que pugui per ell mateix”.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Notícia: Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Comparteix
El davanter hauria acordat el seu fitxatge amb el PSG de cara al pròxim estiu
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça podria tancar un fitxatge d’última hora pràcticament gratis
Notícia: El Barça podria tancar un fitxatge d’última hora pràcticament gratis
Comparteix
Pierre-Emerick Aubameyang està disposat a rebaixar-se el sou per incorporar-se al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa