Món Esport
Wijnaldum, molt a prop de fitxar pel Barça
  • CA

Quan totes les càmeres de televisió esportiva buscaven la imatge de Ronald Koeman entrant a les oficines del Barça per començar la reunió amb Joan Laporta per definir el seu futur, s’han trobat amb una sorpresa. El que han vist ha estat, ni més ni menys, que l’advocat i assessor de Georginio Wijnaldum, Jan Kabalt, entrant per trobar-se amb el mateix president del club, la seva mà dreta Rafa Yuste i el director de futbol Mateu Alemany. També hi era present Humphrey Nijman, agent de Wijnaldum.

Independentment de si Koeman continua o no, cosa que es decidirà en una reunió que encara no ha tingut lloc, el Barça veu en Wijnaldum una gran oportunitat de mercat. El futbolista neerlandès acaba contracte amb el Liverpool i podria venir de forma gratuïta, cosa que no acostuma a passar i que és el que més busca el Barça aquest estiu per renovar l’equip i fer foc nou. Té 30 anys i aquesta seria la seva última aventura al futbol de súper elit.

Cal destacar que Wijnaldum ha jugat fins a cinc temporades amb el Liverpool. Va ser important en la consecució de la Champions League del 2019, però en els darrers dos cursos ha abaixat el seu rendiment, sobretot en aquest últim. De fet, la seva actuació als quarts de final de la Copa d’Europa d’aquest any contra el Reial Madrid el va deixar molt assenyalat. Tanmateix, el Barça considera que encara pot ser útil.

La posició que ocupa és la de migcampista, sempre a la part central del camp, ja sigui més avançat o més endarrerit. Podria substituir Sergio Busquets, però això també implicaria trobar una sortida per a Miralem Pjanic. Wijnaldum està valorat en 35 milions d’euros i fins al dia d’avui només ha jugat als Països Baixos i al Regne Unit. Pel que fa al seu fitxatge pel Barça, hi ha interès entre totes les parts, però no hi ha res tancat.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Les dades de Koeman són pitjors que les de Setién, Valverde o el Tata Martino
Notícia: Les dades de Koeman són pitjors que les de Setién, Valverde o el Tata Martino
Comparteix
És l'entrenador amb més derrotes per partit de la història recent del Barça
Suárez, amb Bartomeu | FC Barcelona
Luis Suárez titlla Koeman i Bartomeu de covards i incompetents
Notícia: Luis Suárez titlla Koeman i Bartomeu de covards i incompetents
Comparteix
També ha recomanat públicament a Messi que segueixi al Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 25, 2021 | 19:05
    Anònim maig 25, 2021 | 19:05
    Doncs, si de cas, el senyor Laporta que afegeixi a les clàusules del contracte que el senyor Wijnaldum s'ha de comprometre a seguir un curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, per tal d'evitar afegir un inadaptat més al planter del Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa