Món Esport
Tranquil·litat després de l’ensurt amb Gavi
  • CA

El jugador del Barça Gavi Páez va protagonitzar un petit ensurt per l’afició blaugrana durant el partit que la selecció espanyola va disputar davant Grècia. El migcampista va disputar una pilota amb el jugador grec Bouchalakis al minut 60. El futbolista hel·lè va treure el braç més del compte i va colpejar la cara del jove talent del Barça. Cinc minuts després, Gavi va estirar-se a terra mentre es tocava la cara i va ser substituït immediatament. Un altre jugador barcelonista com Sergio Busquets va substituir-lo.

El fet que Gavi es posés la mà a la seva galta pot espantar més del que sembla a simple vista. El migcampista va patir un problema a la mandíbula durant la pretemporada i es va veure a jugar amb una màscara protectora per tal d’impedir que aquesta lesió s’agreugés. Per tant, qualsevol cop a la cara que rebi el jove futbolista fa posar l’ai al cors als aficionats blaugranes.

Just després del partit, el seleccionador d’Espanya, Luis Enrique Martínez, va enviar un missatge tranquil·litzador a l’afició culer en assegurar que Gavi no patia cap lesió. El tècnic va explicar que el migcampista “ha rebut un cop a l’ull i deia que hi veia doble. Se li ha inflamat i no hi podia veure del tot bé, però un cop a la banqueta ja estava millor”.

Les últimes informacions que arriben són encara millors. Esport3 ha informat que Gavi ha estat examinat pels metges de la Federació Espanyola de Futbol durant aquest divendres. Els sanitaris han pogut comprovar que la inflamació al pòmul del futbolista havia baixat. Per tant, el migcampista no només no pateix cap problema, sinó que estarà disponible per jugar el pròxim diumenge el partit entre Espanya i Suècia. De moment, Gavi és un jugador indiscutible per a Luis Enrique. El tècnic ha alineat el jugador blaugrana als tres partits on ha anat convocat.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández podria estar a punt de posar la primera multa
Notícia: Xavi Hernández podria estar a punt de posar la primera multa
Comparteix
Ousmane Dembélé ha arribat tres minuts tard aquest divendres
Raúl de Tomás debuta amb la selecció espanyola | Selecció espanyola
Una carambola facilita a Espanya el bitllet al Mundial
Notícia: Una carambola facilita a Espanya el bitllet al Mundial
Comparteix
La derrota de Suècia a Geòrgia permet que Espanya se situï primera de grup

Comentaris

  1. Icona del comentari de: roc a novembre 12, 2021 | 22:02
    roc novembre 12, 2021 | 22:02
    no hi haurien d'anar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa