Món Esport
Xavi Hernández podria estar a punt de posar la primera multa
  • CA

L’arribada de Xavi Hernández al Barça ha comportat la implantació d’una sèrie de normes al vestidor. Una d’elles és que els jugadors han d’arribar una hora i mitja abans que comenci l’entrenament. Aquest temps s’utilitza per treballar l’aspecte físic i per dur a terme xerrades amb l’staff tècnic. A més, els jugadors del Barça esmorzen junts per tal que el club tingui un control més estricte de la dieta dels jugadors.

Doncs bé, Ousmane Dembélé no hauria trigat ni una setmana a infringir aquesta norma segons ESPN. Els jugadors estaven citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest divendres a les 8:30 hores del matí. El francès hauria arribat tres minuts tard. El davanter podria veure’s obligat a pagar una multa a causa de la seva manca de puntualitat.

Actualment, Ousmane Dembélé està de baixa a causa d’una elongació a teixit semimembranós de la cuixa esquerra. El futbolista va patir aquesta lesió després de la seva estrena aquesta temporada al camp del Dinamo de Kíev. El francès tan sols ha disputat 25 minuts en l’actual curs, ja que va patir una lesió als isquiotibials durant la celebració de l’Eurocopa 2020.

Aquesta mostra d’indisciplina per part de Dembélé podria minvar la confiança que té dipositada Xavi Hernández en aquest jugador. El tècnic del Barça té moltes esperances en recuperar la millor versió del francès. Però val més que el davanter no s’adormi perquè una de les peticions que l’entrenador blaugrana ha fet a la directiva culer és fitxar un extrem al mercat d’hivern. Això suposaria més competencia en la demarcació que ocupa Dembélé. L’entrenador del Barça vol donar exemple de compromís i de compliment de les normes als seus jugadors. Per tant, ha estat el primer a arribar a la Ciutat Esportiva segons Gol. El jugador més matiner ha estat Ansu Fati.



Més notícies
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves estaria a un pas de tornar al Barça
Notícia: Dani Alves estaria a un pas de tornar al Barça
Comparteix
Xavi Hernández veuria amb molt bons ulls aquesta operació
Andrés Iniesta, jugador del Vissel Kobe | Vissel Kobe
Iniesta: “He vist els jugadors del Barça patir”
Notícia: Iniesta: “He vist els jugadors del Barça patir”
Comparteix
El migcampista assegura que li agradaria tornar al Barça després de retirar-se

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 12, 2021 | 17:24
    Anònim novembre 12, 2021 | 17:24
    Tres minuts tard hahaha

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa