Món Esport
Stoítxkov carrega amb duresa contra Griezmann
  • CA

Hristo Stoítxkov, llegenda del Barça, ha protgonitzat unes declaracions molt dures contra el davanter blaugrana Antoine Griezmann. Amb la contundència i la polèmica que acostuma a caracteritzar l’exdavanter búlgar, Stoítxkov ha assegurat que “quan ell és al camp el Barça juga amb deu”.

La solució, segons Stoítxkov, implica donar més minuts a Braithwaite i Trincao, davanters que considera que “han d’estar a l’equip”. Respecte a Griezmann, el búlgar ha insistit: “Què hi fa al Barça?”. Així doncs, la llegenda blaugrana ni ho dubta i aconsella Laporta d’aquesta forma: “L’han de vendre”.

Griezmann va tenir un mes de gener brillant sota les ordres de Koeman. Va marcar, va assistir i participar de forma molt activa del joc de l’equip. Tanmateix, ha tornat a decebre en diversos partits, sobretot contra el PSG, i la seva intensitat i la seva pressió són insuficients per jugar en un equip com al Barça. És per això que el tècnic neerlandès s’ha començat a oblidar d’ell i opta per Dembélé i Messi en atac en el nou 3-5-2.



Més notícies
Haaland celebra un gol | EFE
S’afegeixen dos noms a la llista de fitxatges de Laporta
Notícia: S’afegeixen dos noms a la llista de fitxatges de Laporta
Comparteix
Ja són cinc les possibles noves incorporacions del Barça al mercat d'estiu
Joan Laporta, com a president | FC Barcelona
Laporta vol tornar a conquerir Europa amb aquesta alineació
Notícia: Laporta vol tornar a conquerir Europa amb aquesta alineació
Comparteix
El nou president del Barça ja hauria definit les línies mestres del seu projecte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa