Món Esport
Font insisteix en el fitxatge d’Eric Garcia i demana més debats a Laporta
  • CA

Víctor Font ha comparegut aquest dimecres per analitzar l’escenari electoral abans de la reunió d’aquesta tarda amb els altres dos candidats a la presidència, Joan Laporta i Toni Freixa, i amb el màxim dirigent de la comissió gestora, Carles Tusquets. El líder de Sí al Futur s’ha mostrat sorprès pel fet que no es permeti el vot electrònic en els comicis previstos per al 7 de març, ha deixat molt clar que és partidari de fitxar Eric Garcia abans que s’acabi el mercat de fitxatges d’hivern i ha enviat un missatge encara més contundent sobre la realització de “tants debats com sigui possible” perquè la pròxima junta directiva estigui completament legitimada.

“Ens sorprèn que en el decret llei que autoritza la modalitat de vot per correu hi hagi una disposició que prohibeixi l’electrònic en aquestes eleccions. L’única manera d’assegurar que el 7 de març no tinguem problemes és permetre la participació telemàtica. Des del club ens diuen que tardaríem sis mesos a implantar el vot electrònic, però els nostres informes ens deixen clar que no necessitem tant de temps. Arribaríem a la data marcada i donaríem alternatives a la massa social”, ha valorat respecte a la primera qüestió. Font també ha dit la seva sobre el possible avançament electoral i ha valorat que “una setmana abans o després no canvia res”. “No hi hauria molta diferència que els comicis fossin el 28 de febrer. El criteri fonamental ha d’estar basat en la situació sanitària”, ha argumentat.

Sobre Eric Garcia, el candidat ha explicat que, encara que divendres passat semblava descartat, “volem fer un esforç per intentar que el seu fitxatge sigui possible”. Conscient que “la situació econòmica és molt complicada i que el jugador està a punt d’acabar contracte”, Font creu que “l’operació és viable” i que la fitxa del central “es pot ajustar a les necessitats del club”. “La seva incorporació és important perquè, considerem, en el Barça no hi ha temporades de transició. Si ha d’ajudar a fer més competitiu l’equip, creiem que és important fer l’esforç de, com a mínim, negociar amb el Manchester City. La responsabilitat del president del Barça és escoltar l’estructura esportiva, ara mateix liderada per Koeman, i intentar amb totes les seves forces cobrir les seves necessitats”, ha apuntat.

Encara que en cap moment ha assenyalat Joan Laporta, Font ha posat sobre la taula l’assumpte dels debats perquè el seu entorn percep des de fa temps, malgrat no tenir “constància directa”, que l’expresident no està massa obert a contrastar projectes. Ens agradaria que hi hagués debats a partir de la setmana vinent. Estem davant de les eleccions més importants de la història del Barça i és important contrastar projectes. Hem d’aprofitar el temps que tenim per explicar les nostres propostes als socis i sòcies. És important que la decisió que prengui la massa social estigui basada en més coses que en percepcions. Per assegurar que reforcem el procés electoral i perquè els resultats siguin tan clars com sigui possible”, ha reblat abans d’informar que en la reunió d’aquesta tarda preguntarà als altres dos candidats quina és la seva predisposició al respecte.

Tranquil amb el futur de Messi

Per últim, el líder de Sí al Futur ha enviat un missatge “tranquil·litzador” sobre el futur de Leo Messi. Ha recordat que l’argentí “ha dit moltes vegades que la seva il·lusió és acabar la carrera al Barça” i que l’únic que demana “és un projecte guanyador”. “És una qüestió [la del futur del capità] que haurà d’abordar el nou president. Messi es vol concentrar a jugar i a intentar que l’equip guanyi títols. Ha aparcat la decisió fins al final de la temporada. Tindrem temps de sobres per abordar aquesta qüestió. Confio plenament que podrem arribar al resultat que tots els socis i sòcies volem”, ha sentenciat.



Més notícies
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Notícia: Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
Aquest dimecres hi haurà una trobada a les oficines blaugrana per analitzar l’escenari electoral
Una sòcia del Barça, votant | FC Barcelona
Les eleccions del Barça podrien celebrar-se abans del 7 de març
Notícia: Les eleccions del Barça podrien celebrar-se abans del 7 de març
Comparteix
Carles Tusquets, obert a avançar els comicis si es garanteix la màxima participació possible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa