Món Esport
El Barça ja ha triat el nou lateral dret

El Futbol Club Barcelona necessita reforçar urgentment els dos laterals. Així va quedar demostrat després del primer partit de Lliga, l’empat contra el Rayo Vallecano al Camp Nou, on aquesta posició va fluixejar moltíssim. A la banda esquerra, Jordi Alba va quedar molt assenyalat i és per això que el Barça ultima el fitxatge de Marcos Alonso per reforçar aquesta plaça. Tanmateix, l’equip també va tenir un problema important a la dreta. Ronald Araujo no va acabar de complir i va quedar demostrat que és molt millor central. Sergi Roberto, que va entrar a la segona meitat, també va deixar molt a desitjar, mentre que Sergiño Dest no va ser ni convocat, ja que no entra als plans de l’entrenador, Xavi Hernández.

Juan Foyth, alternativa a César Azpilicueta pel lateral dret

Si bé per una banda el lateral esquerre ja té candidat, el ja anomenat Marcos Alonso, al dret hi ha més debat. L’escollit era César Azpilicueta, però el navarrès va decidir, finalment, renovar amb el Chelsea. Durant uns dies es va contemplar l’opció de no fitxar ningú, però Xavi ha demanat un esforç al club. És per això que, segons ha revelat Jijantes FC, el Barça ja s’ha reunit amb els representants del futbolista elegit per reforçar el lateral dret. Es tracta de Juan Foyth, jugador argentí del Vila-real, els agents del qual ha s’han trobat amb Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol blaugrana, a les oficines del club.

Qui és Foyth, lateral del Vila-real?

Foyth té vint-i-quatre anys i va arribar al Vila-real el 2020. Li va costar guanyar-se el lloc de titular, però des de la temporada passada ja va ser capaç de convèncer Unai Emery per formar part de l’onze inicial. A més a més, també ha estat convocat en diverses ocasions amb la selecció argentina absoluta, si bé és cert que recentment no ha tingut gaires oportunitats amb l’albiceleste. En el seu palmarès hi figura la UEFA Europa League que el Vila-real va aconseguir l’any 2021. Foyth va ser titular en aquell duel contra el Manchester United.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tito Cruyff a agost 17, 2022 | 08:50
    Tito Cruyff agost 17, 2022 | 08:50
    Aquest és un fenomeno, té ADN Barça, el té una mica amagat i fins ara no li han vist. Veureu com dirà què de petit somiava en jugar al Barça i, farà petons a l'escut. Ah, si cal què activin una nova palanca per 42 kgs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa