Món Esport
Una de les sorpreses del Mundial podria ser el relleu de Memphis al Barça

Xavi Hernández va avisar en roda de premsa que no volia modificacions a la plantilla i que, si hi havia sortides, volia entrades. Doncs bé, el traspàs de Memphis Depay a l’Atlètic de Madrid provoca que el tècnic terrassenc vulgui un jugador d’atac per no quedar coix el que queda de temporada. Les opcions que ofereix el mercat d’hivern no són massa àmplies, encara menys amb les condicions econòmiques que té el Barça. No obstant això, en les darreres hores ha sortit la possibilitat d’incorporar un dels futbolistes més destacats de l’últim Mundial, Hakim Ziyech. L’actual jugador del Chelsea no acaba d’estar còmode a Londres i veuria amb molt bons ulls un canvi d’aires. En tot cas, caldria que blaugranes i blues es posessin d’acord i trobessin una fórmula mitjançant la qual els catalans no haguessin de pagar traspàs.

Qualitat tècnica i polivalència

Encara que Memphis no tingués la confiança de Xavi, el tècnic català no vol perdre un davanter sense tenir recanvi. La temporada és molt llarga i el Barça disputa tres competicions, per la qual cosa és clau tenir una plantilla llarga. L’ex de l’Olympique de Lió volia marxar tant sí com no i davant d’això no s’hi pot fer res, però cal buscar una alternativa al mercat. L’opció de Ziyech agrada a l’staff tècnic, per la seva indiscutible qualitat tècnica, com va demostrar al Mundial, i perquè és un jugador capaç d’adaptar-se a diferents posicions. Caldrà veure si Xavi aconsegueix l’extrem magrebí per completar l’atac culer.

Hakim Ziyech, jugador del Chelsea | Europa Press
Hakim Ziyech, jugador del Chelsea | Europa Press

L’intercanvi amb Kessié, sobre la taula

El més difícil perquè Ziyech vesteixi de blaugrana és que Chelsea i Barça arribin a un acord. Cal recordar que la relació entre amdós clubs no és excel·lent, després que els catalans “robessin” a l’últim moment el fitxatge de Jules Koundé als anglesos. Ara bé, seria una operació beneficiosa per ambdues parts: el Barça vol un jugador d’atac i el marroquí estaria disposat a venir i els blues prescindirien del sou d’un futbolista que no necessiten. Des del diari Sport asseguren que hi ha la possibilitat de fer un intercanvi amb Franck Kessié, tot i que les darreres actuacions de l’africà i la seva reticència a marxar ho fan complicat. Està per veure si culers i londinencs arriben a un acord.



Més notícies
Memphis Depay, nou jugador de l'Atlètic de Madrid | Atlètic de Madrid
El Barça fa oficial la venda de Memphis a l’Atlètic de Madrid
Notícia: El Barça fa oficial la venda de Memphis a l’Atlètic de Madrid
Comparteix
El Barça ingressarà 3 milions d'euros fixes més 1 en variables i es guarda una opció de compra per Carrasco
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Notícia: Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Comparteix
El tècnic del Barça ha afirmat que Ansu tornarà a ser titular aquest diumenge i també ha confirmat que ha recuperat el seu millor nivell
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
Els plans del Barça al mercat de fitxatges després de vendre Memphis
Notícia: Els plans del Barça al mercat de fitxatges després de vendre Memphis
Comparteix
El club blaugrana manté que no contempla l'opció de fer incorporacions i prioritza renovacions i inscripcions
Lucas Román, nou jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça fitxa ‘el nou Messi’
Notícia: El Barça fitxa ‘el nou Messi’
Comparteix
Lucas Román, extrem dret argentí, jugarà al Barça Atlètic. El Barça ha pagat 1,2 milions per l'atacant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa