Una final de Copa amb bèsties negres creuades

El Barça és la bèstia negra de l'Athletic, però Marcelino és la del Barça

Tercera vegada en dotze anys que Barça i Athletic Club s’enfronten en una final de Copa. En les últimes edicions en què tots dos equips s’han trobat en aquest punt de la temporada, les finals de Copa de 2009, 2012 i 2015 el resultat ha estat molt clar. Els blaugranes s’han emportat sempre el títol i, a més a més, el resultat global que se’n deriva del total d’aquests partits és molt il·lustratiu: 2 a 10 a favor del Barça.

D’altra banda, Marcelino, l’entrenador dels bascos, no és un dels rivals preferits d’un Barça que no l’ha pogut vèncer en les últimes finals on s’han trobat. L’última precedent on Marcelino va sortir victoriós és la final de la Supercopa d’Europa d’aquest gener de 2021. En aquesta ocasió els bascos van emportar-se el títol per 2 a 3.

A més a més, el tècnic dels “Lleons” també té una altra victòria de mèrit sobre els blaugranes, però aquest cop va ser exercint com a entrenador del València. Aquest vegada va ser a la final de Copa de la temporada 2018/2019, on el Barça va caure per 1 a 2 davant un conjunt valencià liderat per l’actual entrenador de l’Athletic.

Més informació

Nou comentari