Món Esport
Ferran Torres, protagonista d’un conflicte comercial

El davanter del Barça Ferran Torres va ser un dels futbolistes titulars a l’onze inicial blaugrana al partit d’Europa League davant el Nàpols. De fet, l’atacant blaugrana va fer l’únic gol dels catalans en aquest matx, que va acabar amb empat a un. El valencià va transformar un penal a la segona meitat per evitar la derrota blaugrana. Precisament, la celebració del seu gol va donar peu a una imatge que ha cridat l’atenció de tots els aficionats del Barça.

El cas és que la samarreta de Ferran Torres no duia ni l’escut del Futbol Club Barcelona ni el logotip de Nike, que és l’empresa que fabrica l’equipament del conjunt blaugrana. Aquest és un fet inèdit perquè totes les camisetes dels futbolistes del Barça porten aquestes dues estampacions. No obstant això, la vestimenta del davanter no va infringir cap normativa, ja que la UEFA només obliga que la samarreta del jugador contingui el seu nom i dorsal a la part posterior i el logotip de la competició en qüestió a la màniga. L’elàstica del jugador culer sí que complia aquestes condicions.

Tot i que l’equipament de Ferran Torres no va generar cap problema al Barça, Nike ha obert una investigació interna per descobrir els motius pels quals la samarreta del davanter va arribar en aquestes condicions segons Mundo Deportivo. El mateix diari afirma que la marca comercial assumeix la culpa d’aquesta situació, ja que ella és l’encarregada d’estampar l’escut del Barça i el logotip de la seva empresa a les samarretes blaugranes. Els treballadors de l’entitat barcelonista tan sols s’encarreguen de posar el nom del jugador, el dorsal i l’adhesiu de la competició en la qual s’utilitzi aquesta peça de roba.

El fet més curiós del cas és que la samarreta que vestia Ferran Torres a la primera meitat sí que duia el logotip de Nike i l’escut del Barça. No obstant això, l’atacant va decidir canviar-se al descans i va ser quan va posar-se l’elàstica de la polèmica. Ni ell mateix ni cap dels seus companys o treballadors del club van adonar-se del tret distintiu de la vestimenta del valencià.



Més notícies
Guardiola i el Manchester City, a punt de patir un accident d’avió
Notícia: Guardiola i el Manchester City, a punt de patir un accident d’avió
Comparteix
L'equip citizen va tenir problemes per aterrar quan tornava de Lisboa
Erling Braut Haaland celebra un gol | Europa Press
Revelat el sou multimilionari que el Barça ofereix a Haaland
Notícia: Revelat el sou multimilionari que el Barça ofereix a Haaland
Comparteix
La junta de Laporta buscaria guanyar la subhasta pel noruec pagant-li 100 milions d'euros nets en cinc anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa