Món Esport
Ferran López deixarà de ser el cap de seguretat del Barça
  • CA

Ferran López deixarà de ser el cap de seguretat del Futbol Club Barcelona. El diari Ara ha avançat aquesta informació i ho ha presentat com un cessament, però segons fonts de Món Esport la sortida s’està duent a terme a través de la negociació i es materialitzarà a finals de mes, el 30 de novembre. López va ser nomenat cap de seguretat del Barça el passat mes d’abril, tan bon punt va entrar al club la nova junta directiva, encapçalada per Joan Laporta, en el lloc de Xavier de las Moras, qui havia estat en aquesta posició durant el darrer tram de mandat de Josep Maria Bartomeu.

D’aquesta manera, Ferran López tancarà aquesta curta etapa al Futbol Club Barcelona i el més probable és que Lluís Venteo sigui el seu substitut, després que fos contractat pel Barça a finals d’octubre. Cal recordar que López va ser el màxim responsable dels Mossos d’Esquadra entre finals del 2017 i el 14 de juny del 2018, quan va reemplaçar Josep Lluís Trapero un cop va ser destituït a causa de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola.

La seguretat del Futbol Club Barcelona va ser discutida durant el darrer clàssic de Lliga al Camp Nou, el qual va enfrontar el Barça i el Reial Madrid el 24 d’octubre a la Ciutat Comtal. Un cop va finalitzar el partit, milers d’aficionats van continuar per la rodalia de l’estadi fins que van sortir els futbolistes. Aleshores, desenes de culers van increpar alguns jugadors, com Jordi Alba, mentre sortien del camp amb el cotxe. Tanmateix, qui en va sortir pitjor parat va ser el ja extècnic Ronald Koeman, que va patir un atac al seu vehicle amb cops i escupinades, unes imatges que vergonyoses que van donar la volta al món. De fet, la problemàtica dels aficionats abraonant-se sobre els cotxes de membres de la plantilla del Barça acompanya el club des de fa mesos.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
El vestidor del Barça elogia Xavi: “És una passada”
Notícia: El vestidor del Barça elogia Xavi: “És una passada”
Comparteix
El tècnic egarenc debutarà a la banqueta blaugrana en el derbi contra l'Espanyol al Camp Nou
La Copa, durant un sorteig | RFEF
Els equips catalans ja coneixen els seus primers rivals a la Copa
Notícia: Els equips catalans ja coneixen els seus primers rivals a la Copa
Comparteix
Espanyol, Girona, Sabadell, Cornellà, Nàstic, Europa i Mollerussa han participat del sorteig, mentre que el Barça se salta la primera fase

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa