El Barça mostra una versió incontestable a Tenerife (0-6)

El Barça va de golejada en golejada. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha tornat a vèncer, en aquest cas contra l’UDG Tenerife, novè classificat de la Lliga F. Les blaugranes, al minut 11, ja dominaven amb tres gols d’avantatge, obra de Claudia Pina i Asisat Oshoala per partida doble. A la mitja hora de joc, Oshoala ha fet el hat-trick i el quart gol per a les culers. Just abans del descans, Aitana Bonmatí ha fet el cinquè, per deixar un resultat d’escàndol a l’electrònic. A la represa, les blaugranes han baixat unes quantes marxes i no els ha calgut fer cap gol més fins a la darrera jugada del matx, quan Lucy Bronze ha marcat el sisè. Per altra banda, el Llevant Les Planes ha caigut a casa contra el València i s’apropa al descens (0-3)

Partit resolt en deu minuts

A la primera jugada del matx, Oshoala ha tingut una opció immillorable per inaugurar el marcador, però la seva rematada de cap ha sortit desviada. Al minut 4, Claudia Pina ha fet el primer, resolent amb encert una passada excelsa de Patri Guijarro. Tres minuts després, Oshoala ha ampliat diferències aprofitant un rebot de la portera local. Al minut 11, Oshoala ha tornat a veure porteria amb un gran cop de cap. Dotze minuts de partit i el Barça ja golejava 0 a 3. Poc abans de la mitja hora de joc, la nigeriana ha fet el hat-trick després d’un regal de la defensa local. A l’última jugada de la primera part, Aitana ha fet el cinquè amb un cop d’esperó molt estètic i efectiu. 0 a 5 al descans.

Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení | Europa Press

El Barça posa el fre a la segona part

A la represa, s’ha notat que les culers han tret el peu de l’accelerador. El ritme voraç i frenètic de les blaugranes ha disminuït i, tot i que han gaudit d’oportunitats per ampliar diferències, no han volgut fer sang i el marcador no s’ha mogut fins al darrer instant. Bronze ha aprofitat una centrada de Mapi León per fer el sisè. Jonatan Giráldez ha aprofitat per donar minuts a les menys habituals, com Emma Ramírez o Maria Pérez, futbolistes del planter. Una nova victòria per un equip que no perd mai la gana de títols.

El Llevant Les Planes s’apropa al descens (0-3)

Les de Ferrán Cabello han caigut amb claredat contra el València a casa. A la primera jugada del matx, les valencianes s’han avançat mitjançant Anita i el partit ja s’ha posat molt difícil per a les catalanes, tot i que ho han intentat. Al minut 67, Ascensión Martínez ha fet la segona diana i ha estat una gerra d’aigua freda per al Llevant. Amb les locals bolcades a l’atac, el València ha sentenciat amb un gol d’Ivonne Chacón. Les catalanes són tretzenes i estan tres punts per sobre el descens.

Joan Laporta i Irene Paredes, durant l'acte de renovació de la jugadora basca | FC Barcelona