Món Esport
Una de les estrelles del Barça femení marxa al PSG

La davantera neerlandesa Lieke Martens, guardonada amb el premi de millor jugadora del món l’any 2017 i membre de la plantilla del primer equip femení del Futbol Club Barcelona des d’aquell mateix any, abandonarà el Barça i fitxarà pel París Saint-Germain (PSG). Així ho assegura el diari Mundo Deportivo, que diu que Martens ja ha comunicat a les persones corresponents del club blaugrana que no acceptarà l’oferta de renovació que l’entitat culer li ha posat sobre la taula i marxarà gratuïtament al PSG, aprofitant que el seu contracte acaba aquest mateix estiu. Cal destacar que en aquest procés la davantera ha ocultat algunes negociacions al club, cosa que no ha agradat gens al Camp Nou.

La trajectòria de Lieke Martens al Barça

Martens haurà estat cinc temporades al Barça amb un rendiment a vegades excels, a vegades decebedor. Se la va fitxar perquè fos l’estrella de l’equip, però en comptes d’ella, aquest rol l’han acabat assumint futbolistes del planter, com Alèxia Putellas o Aitana Bonmatí, que han acabat esdevenint les millors del món. Ara bé, Martens també ha tingut grans moments de forma, com per exemple la UEFA Women’s Champions League de la temporada passada, la qual va acabar guanyant el Barça per primera vegada, on la neerlandesa va ser fonamental a la fase final.

Amb el Barça ha disputat 156 partits i ha marcat 72 gols, així que la seva mitjana ha estat d’aproximadament un gol cada dos partits. Amb vint-i-nou anys, entra a la fase de maduresa de la seva carrera i pot ser crucial per aconseguir que el PSG faci un pas endavant a la lliga francesa i sigui capaç de desmuntar la superioritat que ha tingut l’Olympique de Lió durant tota la història recent. De fet, Martens va perdre la final de la UEFA Women’s Champions League d’enguany contra el Lió en un partit on no va poder ser tan important com ella hagués volgut a causa d’una lesió que la va tenir fora dels terrenys de joc durant les setmanes prèvies a aquest partit.

Jonatan Giráldez, renovat fins a 2024

Pel que fa a les bones notícies, Jonatan Giráldez, l’entrenador encarregat de fer guanyar al Barça el triplet domèstic i arribar fins a la final de la Champions, ha renovat fins a 2024. Era una notícia que ja se sabia, però el club tot just l’acaba de fer oficial. D’altra banda, però, també és qüestió de temps que s’anunciï l’adeu de Jenni Hermoso. La davantera madrilenya no està acceptant cap de les ofertes de renovació del club i tot indica que vol canviar d’aires.



Més notícies
De Jong, Rolfö i Eric, amb la nova equipació | FC Barcelona
El Barça presenta la nova equipació i mostra les reaccions de la plantilla
Notícia: El Barça presenta la nova equipació i mostra les reaccions de la plantilla
Comparteix
Xavi ha desitjat que els doni sort "per aixecar títols"
Leila Ouahabi, jugadora del Barça | Europa Press
Leila Ouahabi s’acomiada del Barça
Notícia: Leila Ouahabi s’acomiada del Barça
Comparteix
La lateral esquerra mataronina marxa després d'haver estat vinculada al club des dels tretze anys
Les jugadores del Barça aixequen la Copa | @apereira5
Brutal trolejada del Barça femení a la monarquia espanyola
Notícia: Brutal trolejada del Barça femení a la monarquia espanyola
Comparteix
Andrea Pereira ha fet una piulada sarcàstica a les xarxes socials on ha criticat que no hi hagués la presència de cap membre de la Casa Reial
Les jugadores del Llevant Les Planes celebren un gol | FC Levante Las Planas
Arriba un nou equip català a la màxima categoria del futbol femení
Notícia: Arriba un nou equip català a la màxima categoria del futbol femení
Comparteix
El Llevant Les Planes ha aconseguit l'ascens després de derrotar l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa