El Barça goleja al Metropolitano i continua intractable (1-6)

L’Atlètic de Madrid era una prova de nivell per al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez, després de la convincent victòria contra el Bayern de Munic. Doncs les blaugranes han superat l’examen amb nota. Ben aviat, Ana-Maria Crnogorcevic ja ha avançat el Barça, rematant amb encert una precisa centrada de Patri Guijarro. Les matalasseres han inquietat la porteria de Sandra Paños buscant l’empat i l’àrbitra del matx ha assenyalat penal a favor de les locals. Leicy Santos no ha perdonat i ha empatat el partit abans de la mitja hora de joc. Poc abans del descans, Mapi León ha sorprès amb un col·locat xut de falta i ha tornat a donar l’avantatge a les culers. A la represa, el Barça ha continuat dominant i Lucy Bronze, a la sortida d’un córner, ha fet el tercer. Salma Paralluelo, qui ha entrat des de la banqueta, ha fet el quart i també el cinquè, aprofitant el refús del penal fallat per Mariona Caldentey. Ingrid Engen ha culminat la golejada. D’altra banda, el Llevant Les Planes ha caigut davant la Reial Societat (3-0), jugant tota la segona meitat amb una jugadora menys.

Primera part entretinguda al Wanda

A la primera meitat, l’Atlètic de Madrid ha sortit endollat davant la seva afició i Ludmila ha estat a punt de sorprendre Paños amb una pressió dins l’àrea petita. No obstant això, Ana-Maria Crnogorcevic ha fet el primer gol del partit al minut 4, perforant la xarxa de Lola Gallardo després d’una gran centrada de Guijarro. Les blaugranes han dominat la possessió, però en una errada defensiva, Guijarro ha fet caure Rasheet Ajibade dins l’àrea i Leicy Santos ha empatat des dels onze metres. Les culers no han perdut la paciència i Mapi León ha tornat a posar per davant el Barça amb un gran gol de falta. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

Les jugadores del Barça, al Civitas Metropolitano | @fcbfemeni

El Barça aconsegueix la golejada a la represa

El domini del Barça ha continuat als segons 45 minuts. Al 50, Lucy Bronze ha rematat en planxa un servei de córner, ampliant la diferència per a les visitants. A partir del tercer gol, les blaugranes no han patit gens per conservar el resultat i han jugat a plaer amb la possessió de la pilota. Les matalasseres han intentat escurçar diferències, però la línia defensiva blaugrana ha estat molt sòlida. Al minut 71, Salma Paralluelo, qui havia entrat substituint a Geyse Ferreira, ha fet el quart gol del matx. Al minut 76, Mariona ha fallat un penal, però la mateixa Salma ha aprofitat el rebuig de Gallardo per fer el cinquè gol. La noruega Engen ha estat l’encarregada de culminar la golejada, gràcies a un rebot dins l’àrea.

El Llevant Les Planes sucumbeix a Zubieta amb deu jugadores (3-0)

Les catalanes han pogut jugar de tu a tu contra la Reial Societat fins al minut 39, quan Núria Garrote ha comès penal i ha vist la segona targeta groga, deixant el Llevant en inferioritat. A més a més, Amaiur Sarriegi ha transformat la pena màxima, donant avantatge a les txuri urdin abans del descans. A la represa, el conjunt dirigit per Ferrán Cabello ha notat l’expulsió i no han pogut buscar l’empat. La noruega Synner Jansen ha ampliat diferències per a les basques i, ja a l’últim minut, Mirari Uría ha fet el tercer.