Món Esport
El Barça femení anuncia un cas de coronavirus
  • CA

La pretemporada del Barça femení no ha començat amb les millors notícies. L’entitat blaugrana ha anunciat a través de les xarxes socials que una jugadora del primer equip ha donat positiu per Covid-19. El club no ha desvelat el nom de la futbolista, però assegura que està aïllada al seu domicili seguint els protocols establerts.

L’equip blaugrana va començar la pretemporada el passat dilluns, quan les jugadores i el cos tècnic es van sotmetre a un test d’antígens abans de la primera sessió d’entrenament del curs. Després d’això, l’equip es va dividir en dos grups. Un d’ells es va sotmetre a les pertinents proves mèdiques prèvies a l’inici de la pretemporada, mentre l’altre va fer treball físic sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Barça femení estrena tècnic aquesta temporada després de la marxa de Lluís Cortés. El nou entrenador, Jonatan Giráldez, va realitzar dilluns el seu primer entrenament amb les futbolistes blaugranes. Aquesta sessió va comptar amb la presència de dos dels nous fitxatges. Irene Paredes i Ingrid Engen. Qui no va formar part de l’inici de la pretemporada del Barça van ser Lieke Martens, Fridolina Rolfö i Giovana Queiroz. Totes tres jugadores estan disputant els Jocs Olímpics de Tòquio.



Més notícies
El Camp Nou, ple | EFE
El PROCICAT fa marxa enrere i autoritza públic al Camp Nou pel Gamper
Notícia: El PROCICAT fa marxa enrere i autoritza públic al Camp Nou pel Gamper
Comparteix
La Juventus de Torí serà el rival del Barça masculí i femení
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press
El Barça deu 200.000 euros a una de les empreses del Barçagate
Notícia: El Barça deu 200.000 euros a una de les empreses del Barçagate
Comparteix
Així ho va assegurar el propietari d'i3 Ventures, Carlos Ibáñez, davant la justícia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa