Món Esport
El Barça deu 200.000 euros a una de les empreses del Barçagate
  • CA

La setmana passada Carlos Ibáñez, propietari de l’empresa i3 Ventures, la qual es va encarregar, en gran part, de tot el cas de les xarxes socials conegut com a Barçagate, va declarar davant del jutge. En aquella ocasió, l’agència EFE revelava que Ibáñez reconeixia haver atacat diverses personalitats i llegendes del barcelonisme, com Joan Laporta, Pep Guardiola o Jaume Roures.

Ara, segons ha destapat Ràdio Barcelona, algunes de les seves declaracions han sortit a la llum: “Atacàvem Guardiola, Laporta o Roures perquè ells atacaven el Barça. Nosaltres intentàvem controlar els seus danys a través de l’hemeroteca. No ho fèiem per millorar el prestigi del club, sinó per defensar-lo. Si Roures deia que la gestió del Barça era pèssima, nosaltres recordàvem que havia estat acusat de corrupció”.

Ara bé, d’aquestes declaracions d’Ibáñez en destaca sobretot una en la qual assegura que el Barça encara no ha fet tots els pagaments acordats a la seva empresa. “Ens deu uns 200.000 euros. Quan acabi tot aquest tema ho reclamarem, perquè nosaltres vam complir la part del nostre contracte”, va assegurar, davant del jutge.



Més notícies
Neymar, durant la seva etapa al Barça | FC Barcelona
El Barça i Neymar tanquen la batalla judicial “de manera amistosa”
Notícia: El Barça i Neymar tanquen la batalla judicial “de manera amistosa”
Comparteix
Ambdues parts han arribat a un acord extrajudicial
Ilaix Moriba lluita per la pilota contra Koke | Europa Press
El Barça també aparta Ilaix Moriba del filial
Notícia: El Barça també aparta Ilaix Moriba del filial
Comparteix
El club aplica un nou càstig a Ilaix Moriba, que continua sense renovar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa