Món Esport
El Barça s’ha convertit en el rival a batre a Europa (4-1)
  • CA

El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha debutat a la fase de grups de la UEFA Champions League i ha fet el mateix que ve fent a la Primera Iberdrola durant aquest inici de curs i el mateix que ja feia la temporada passada: apallissar el rival. Les blaugranes s’ha enfrontat a l’Arsenal londinenc, el rival més complicat del Grup C, i les han golejat a l’Estadi Johan Cruyff en un duel que no ha tingut color (4-1). D’aquesta manera, les catalanes, que defensaran el títol aconseguit la temporada passada, es postulen com el gran rival a batre al futbol femení europeu.

Les de Jonatan Giráldez han mantingut la tònica habitual amb el nou entrenador: dominar el partit des de l’inici, però no marcar tan ràpidament com feien amb Lluís Cortés. Amb l’anterior tècnic, les culers deixaven el partit sentenciat als primers minuts, però ara fins que no cau el primer gol, no venen els altres. Així doncs, l’encarregada d’obrir la llauna ha estat Mariona Caldentey, que ha aprofitat un rebot després d’un bon xut llunyà d’Asisat Oshoala per marcar a plaer. Fins al moment hi havia hagut algunes ocasions tímides de les blaugranes, però a partir del gol tot ha canviat. Deu minuts més tard, la mateixa Oshoala, que ha fet un partidàs, ha regalat la segona diana a Alèxia Putellas, que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

La davantera nigeriana ja havia participat en els dos primers gols, però li faltava el seu. A la represa, quan només havien passat dos minuts del xiulet d’inici de la segona part, Oshoala ha aprofitat una gran passada a l’espai de Mariona per superar les defenses rivals amb velocitat i definir amb solvència davant de la portera Zinsberger. Al minut 74 les londinenques han retallat distàncies amb un gol estrany, que s’ha colat a la porteria després del llançament d’una falta, però poca estona més tard, Lieke Martens ha tornat a posar els tres gols de distància amb una gran diana de vaselina. Alèxia ha fallat un penal al temps afegit.

Malgrat la victòria contundent, les blaugranes no se situen líders del Grup C, ja que el Hoffenheim ha guanyat per 5-0 el Koge. Les alemanyes es planten així a aquesta Champions amb pas ferm, però no haurien de ser un rival tan fort com l’Arsenal, ja que la temporada passada van quedar terceres de la Bundesliga, a gairebé vint punts de les campiones, el Bayern de Munic.



Més notícies
Pau Gasol anuncia la seva retirada | Europa Press
Pau Gasol anuncia la seva retirada
Notícia: Pau Gasol anuncia la seva retirada
Comparteix
El llegendari pivot català diu adéu al bàsquet als 41 anys, després de 23 temporades com a professional
Ronald Koeman, amb Jordi Cruyff | Europa Press
Surt a la llum el motiu real de la no destitució de Ronald Koeman
Notícia: Surt a la llum el motiu real de la no destitució de Ronald Koeman
Comparteix
Jordi Cruyff hauria convençut Joan Laporta sobre la continuïtat del tècnic neerlandès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a octubre 06, 2021 | 13:36
    Pol octubre 06, 2021 | 13:36
    Des del departament d'esports. algú ens podria dir per quina raó el FCBarcelona sovint canvia els noms de les seves estrelles ? Per exemple el mític Johan Cruijff és deia així Cruijff no pas "Cruyff" o Lionel Messi, de nom es diu Lionel o Lio, no pas "Leo", ell mateix ho va dir en una entrevista, sempre li havien dit Lio. (és clar, Lio de Lionel)
  2. Icona del comentari de: Victor a octubre 06, 2021 | 14:42
    Victor octubre 06, 2021 | 14:42
    Les noies si que són bones i es guanyen la fitxa que cobren més que de sobres.
  3. Icona del comentari de: Anònim a octubre 06, 2021 | 15:28
    Anònim octubre 06, 2021 | 15:28
    Bien por las chicas , y que poco se habla de ellas , es inaudito
  4. Icona del comentari de: Pol a octubre 06, 2021 | 19:52
    Pol octubre 06, 2021 | 19:52
    Fa goig de veure-les jugar!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa