Els errors condemnen el Barça al clàssic

El Barça ha tingut nombroses opcions de sumar almenys un punt al clàssic. L’equip blaugrana ha perdonat en excés a l’àrea rival i ha comès algun error en defensa que li ha costat un gol i més d’un ensurt. Finalment, l’equip de Ronald Koeman ha marxat el partit de buit i concedint tres punts claus al Reial Madrid.

El partit hauria canviat radicalment si Dest arriba a aprofitar la gran ocasió que ha tingut al minut 25. El nord-americà ha rebut la pilota tot sol davant Courtois després d’un mal control d’Ansu Fati, però el xut de l’extrem ha anat als núvols. Poc després, una nova errada blaugrana ha precedit el gol del Reial Madrid. Memphis ha perdut la pilota en una jugada d’atac i els blancs ho han aprofitat per muntar un contracop que ha definit Alaba a la perfecció.

Ansu Fati tampoc ha estat gaire encertat i no ha aconseguit enviar al fons de la xarxa cap del dos xuts que ha provat dins l’àrea petita. Un d’ells ha topat en Alba i l’altre ha anat directament a les mans de Courtois.

L’equip de Ronald Koeman ha protagonitzat també alguna badada més en defensa que ha pogut costar-li un nou gol. Primer, Dest s’ha adormit i gairebé permet a Vinicius rebre tot sol dins l’àrea. Sort que el brasiler no ha reaccionat a temps. Poc després, el mateix davanter madridista ha rebut un nou regal a prop de l’àrea. En aquesta ocasió, de part de De Jong. Vinicius no ha aconseguit aprofitar aquest error i la seva centrada ha acabat a les mans de Ter Stegen.

Al minut 93, cap jugador del Barça ha aconseguit rematar una centrada de Depay dins l’àrea tot i que ho han intentat diversos jugadors. El Reial Madrid ha aprofitat aquesta nova errada per manca de contundència dels blaugranes per sentenciar el partit. Val a dir que un jugador culer sí que s’ha mostrat encertat. És el cas d’Agüero, que ha fet l’1-2 al minut 97 quan ja no quedava temps per a res més.