Món Esport
Un dels errors més grans de la història del Barça
  • CA

Ha passat més d’un trimestre des de la dimissió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, però el dia d’avui encara es van descobrint detalls de la seva gestió que condemnen més i més el Barça del futur. Després de la dura derrota a l’anada dels vuitens de final de la Champions al Camp Nou a mans del PSG, el fill de Josep Maria Minguella, Junior Minguella, ha revelat una decisió presa el 2017 que cau com una llosa sobre els culers.

Quan Neymar va fitxar pel PSG i el Barça es va trobar amb més de 200 milions d’euros per trobar-li un substitut, la directiva va haver de pensar en qui portaria, tenint en compte que tenien diners per incorporar qualsevol jugador. L’escollit va ser Ousmane Dembélé i, pocs mesos més tard, arribaria també Philippe Coutinho.

Tanmateix, Minguella ha explicat a la Cadena COPE que ell mateix tenia tancat el fitxatge de, ni més ni menys, Kylian Mbappé. El futbolista que es va coronar al Camp Nou i es va presentar com a principal candidat per heretar el tron de Leo Messi hauria pogut ser del Barça per un preu molt similar al de Dembélé, segons informa Minguella. Tanmateix, Robert Fernández va preferir el futbolista del Dortmund.

Si bé és cert que, sobretot aquesta temporada, Dembélé està demostrant tenir molta qualitat, en cap cas es pot equiparar a Mbappé, un futbolista que, tot i ser un autèntic cretí com a persona, desborda qualitat i potència física pels quatre costats. I millor no pensar en què per menys del preu de Coutinho podria haver arribat a can Barça…



Més notícies
Kylian Mbappé, al Camp Nou | PSG
L’amenaça de mort d’Mbappé a Jordi Alba en ple partit
Notícia: L’amenaça de mort d’Mbappé a Jordi Alba en ple partit
Comparteix
"Al carrer et mato", va repetir fins a dues vegades el davanter francès
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Notícia: Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Comparteix
Una lliçó física del PSG al Barça deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa