L’amenaça de mort d’Mbappé a Jordi Alba en ple partit

"Al carrer et mato", va repetir fins a dues vegades el davanter francès

Durant l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Camp Nou, Mbappé va demostrar ser un autèntic malson per al Barça. El seu hat-trick va dinamitar qualsevol opció de remuntar al Parc dels Prínceps i la seva superioritat física es va posar de manifest durant tot el duel.

Tanmateix, l’elegància que té amb la pilota als peus la perd per la boca segons unes imatges que han transcendit hores després del final del partit. En una acció en la qual Sergiño Dest es va passar de frenada a l’hora de defensar-lo, el jove lateral blaugrana va anar a demanar-li perdó i Mbappé va reaccionar de males maneres: “Que no em toquis!”.

En aquell moment, Jordi Alba va intercedir per defensar el seu company i Mbappé va perdre completament els papers: “Al carrer et mato”. El lateral de l’Hospitalet de Llobregat no va entrar a la provocació i es va limitar a respondre que Dest “està aprenent”.

Just després, Gerard Piqué també s’hi va ficar per defensar els seus companys tot dient-li: “A qui mataràs tu?”. Mbappé, sense fer cas del central de la Bonanova, va tornar a repetir a Jordi Alba que el mataria al carrer. Cal destacar que tota la conversa es va desenvolupar en castellà.

Més informació

Nou comentari