Món Esport
El Barça qüestionarà la capacitat de Setién per entrenar en el judici
  • CA

El conflicte entre Quique Setién i el Barça encara no s’ha acabat. El tècnic càntabre ha explicat a El Larguero de la Cadena SER que el club blaugrana encara no li ha pagat la indemnització per haver-lo acomiadat després de la desfeta contra el Bayern de Munic a Lisboa. “Estic a l’espera”, ha declarat. El cas l’haurà de resoldre la justícia després de la demanda de l’entrenador a l’entitat culer.

Segons ha informat la mateixa ràdio, que ha citat fonts del club català, el Barça qüestionarà en el judici la capacitat i actitud de Setién per entrenar. Des de la zona noble del Camp Nou s’assegura que ja van pagar-li el mes que no havia cobrat i que no hi ha previst cap més pagament. Caldrà veure com acaba la qüestió i si la carpeta de la destitució del càntabre es pot tancar definitivament.

Sarabia passa pàgina

D’altra banda, Eder Sarabia, segon de Setién, ja ha estat presentat com a nou entrenador de l’Andorra. El basc ha revelat com s’ha gestat la seva arribada a la banqueta del Principat. “La veritat és que Piqué ja m’havia dit abans que estava interessat en mi. Amb ell tinc molt bona relació. El dia de Lisboa ens vam trobar a les escales de l’hotel i em va dir: ‘Tu i jo estarem en contacte, que en un futur vull que entrenis l’Andorra’”, ha destapat.



Més notícies
Eusebio, durant el Barça-Girona del Camp Nou | EFE
Eusebio Sacristán surt de l’UCI després de 21 dies
Notícia: Eusebio Sacristán surt de l’UCI després de 21 dies
Comparteix
L’exjugador i entrenador inicia la segona part de la seva recuperació
Víctor Font presenta el seu projecte econòmic | 'Sí al Futur'
Font insisteix en el fitxatge d’Eric Garcia i demana més debats a Laporta
Notícia: Font insisteix en el fitxatge d’Eric Garcia i demana més debats a Laporta
Comparteix
El líder de ‘Sí al Futur’, a més, també reclamarà la utilització del vot electrònic en les eleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa