Món Esport
El Barça demana la implementació del videoarbitratge al futbol espanyol

Després del gol no concedit al Barça al Benito Villamarín i de l’empat de l’equip blaugrana a l’estadi sevillà en un molt mal partit, que li ha suposat perdre dos punts respecte el líder de la Lliga, aquest dilluns el club s’ha mostrat ferm en la reclamació de la implementació immetiada del vídeo en el futbol espanyol. El portaveu del Barça, Josep Vives, ha explicat, en la presentació de l’Observatori Blaugrana, que els seus gestors “estan parlant amb les institucions responsables i ho ha proposat de manera decidida i lògica”.

Aquests responsables són, segons ha comentat Vives, la Federació Espanyola i la Lliga de Futbol Professional, amb Ángel María Villar i Javier Tebas al capdavant. El portaveu ha manifestat que el Barça “camina en la mateixa direcció de la implementació en altres lligues o en la FIFA. No proposem res que no s’estigui duent a terme en altres competicions”. Vives ha volgut separar, però, l’acció del Villamarín de la proposta feta a les institucions. “Nosaltres creiem que s’ha de fer, ja no només pel que va passar ahir, que ho va alimentar. Ho diríem igual si l’acció hagués passat a l’altra porteria”, ha dit.

 

A més, el Barça “demana que això s’implementi tan aviat com sigui possible, si pot ser la temporada que ve. Ara bé, la decisió no depèn del club i no està a les nostres mans”. Josep Vives ha reiterat la voluntat del club blaugrana en aplicar la tecnologia al futbol espanyol “de manera immediata”, tot i que és conscient que “la paraula la tindrà qui tingui la decisió a les seves mans”.

En aquest sentit, el portaveu del club ha recordat la coincidència de situacions amb la final de l’Open d’Austràlia de tenis, conquerit per Roger Federer. “La pilota va atravessar la línia de gol en  el mateix moment que es va decidir la final de l’Open d’Austràlia de tenis amb l’ull de falcó. Si en un àmbit com el tenis es desenvolupava de manera natural, nosaltres demanem el mateix pel futbol”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa