Món Esport
La divertida correcció de Bartra a Piqué: “Perepunyetes”
  • CA

El central català del Barça Gerard Piqué està seguint un ritual diari a Instagram molt misteriós. Cada dia penja una selfie a aquesta xarxa social i ho fa des que va decidir afeitar-se la barba. Totes aquestes fotografies van acompanyades de textos encara més estranys, com per exemple “No morirem mai”, “Hola guapo” o “Seguim”.

Alguns dels seus companys d’equip, sobretot Riqui Puig, entren al joc de Piqué i li responen aquestes publicacions de forma divertida. També ho fan excompanys, com per exemple Arturo Vidal o el català Marc Bartra. En la darrera publicació de Piqué, el text escollit ha estat “Tiquis miquis”, al qual Bartra l’ha respost amb una correcció, la traducció catalana d’aquest concepte: “Perepunyetes”.

El motiu de totes aquestes publicacions de Piqué encara és un misteri. Lluny de saber si algun dia ho explicarà o no, molta gent especula amb el fet que hagi pogut perdre una aposta o que estigui intentant treure de polleguera els seus seguidors. N’hi ha que encara van més enllà i creuen que ho fa perquè ha patit algun sotrac a la seva vida, com per exemple una ruptura amb la Shakira.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant un partit de pretemporada al Johan Cruyff | Europa Press
El Gamper, amb públic, però al Johan Cruyff
Notícia: El Gamper, amb públic, però al Johan Cruyff
Comparteix
Fins a 3.000 persones podran veure els partits d'aquest torneig en directe
Nico Laprovittola, nou fitxatge del Barça | FC Barcelona
El Barça pispa Laprovittola al Madrid
Notícia: El Barça pispa Laprovittola al Madrid
Comparteix
El base argentí fitxa pel club blaugrana fins al 2023

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa