La divertida correcció de Bartra a Piqué: “Perepunyetes”

El central català del Barça Gerard Piqué està seguint un ritual diari a Instagram molt misteriós. Cada dia penja una selfie a aquesta xarxa social i ho fa des que va decidir afeitar-se la barba. Totes aquestes fotografies van acompanyades de textos encara més estranys, com per exemple “No morirem mai”, “Hola guapo” o “Seguim”.

Alguns dels seus companys d’equip, sobretot Riqui Puig, entren al joc de Piqué i li responen aquestes publicacions de forma divertida. També ho fan excompanys, com per exemple Arturo Vidal o el català Marc Bartra. En la darrera publicació de Piqué, el text escollit ha estat “Tiquis miquis”, al qual Bartra l’ha respost amb una correcció, la traducció catalana d’aquest concepte: “Perepunyetes”.

El motiu de totes aquestes publicacions de Piqué encara és un misteri. Lluny de saber si algun dia ho explicarà o no, molta gent especula amb el fet que hagi pogut perdre una aposta o que estigui intentant treure de polleguera els seus seguidors. N’hi ha que encara van més enllà i creuen que ho fa perquè ha patit algun sotrac a la seva vida, com per exemple una ruptura amb la Shakira.

Més informació

Nou comentari