El Barça pispa Laprovittola al Madrid

El base argentí fitxa pel club blaugrana fins al 2023

El Barça ha anunciat la incorporació del base argentí Nico Laprovittola fins al 2023. El jugador prové directament del Reial Madrid, club el en qual ha jugat les dues darreres temporades i on no ha pogut arribar a cap acord per la renovació. Laprovittola arriba per substituir el seu paisà, Leandro Bolmaro, qui, si no hi ha cap sorpresa d’última hora, deixarà el club blaugrana per marxar a l’NBA.

D’aquesta manera, Laprovittola torna a Catalunya. El base argentí va militar a les files del Club Joventut de Badalona entre el 2018 i el 2019. Va arribar per salvar l’equip del descens, juntament amb el tècnic Carles Duran, i la temporada següent va fer les delícies del Palau Olímpic. Al Madrid ha tingut un bon rendiment, però no ha pogut arribar al nivell de Facundo Campazzo, a qui havia de substituir.

Curiosament, és el tercer moviment entre eterns rivals que hi ha aquest estiu. Dos jugadors que la temporada passada eren al Barça, Adam Hanga i Thomas Heurtel, han fitxat pel Reial Madrid durant aquest mercat de fitxatges. Laprovittola fa el camí invers. Cal recordar que el club blaugrana també ha fitxat Rokas Jokubaitis i Sertac Sanli per conformar un equip altament competitiu.

Més informació

Nou comentari