Món Esport
Dard enverinat de Jordi Alba a Bartomeu
  • CA

El lateral esquerre del Barça Jordi Alba ha ofert una entrevista a la Cadena SER abans de l’inici de l’Eurocopa. Més enllà de les consideracions del futbolista de l’Hospitalet sobre el paper que pugui tenir la selecció espanyola en aquesta competició, les respostes més interessants del blaugrana han estat relacionades amb temes que feien referència a l’equip de la Ciutat Comtal.

Concretament, Alba no s’ha pogut mossegar la llengua quan li han preguntat sobre el seu bon amic Luis Suárez: “La seva venda sembla un acudit. És un jugador que va donar moltíssim al Barça i pràcticament el van regalar a l’Atlètic de Madrid, un rival directe. I mira, ara guanya la Lliga”. Així doncs, i de la mateixa manera que han fet jugadors com Leo Messi o el mateix Luis Suárez, Alba mostra obertament el seu enuig amb la forma com la junta directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu va acomiadar el futbolista uruguaià.

També explica que va ser un moment molt dur per a ell: “No em va agradar com es va fer. Més enllà de l’amistat que ens unia, era impossible trobar un altre davanter com ell. N’hi ha de molt bons, però ell ens donava algunes coses que altres no podrien”. Ara bé, continuen tenint un contacte estret: “Vaig parlant amb ell. Ha estat content a l’Atlètic, perquè ha pogut guanyar la Lliga i callar moltes boques”.



Més notícies
Els jugadors de la selecció espanyola, abans del partit contra Portugal | @sefutbol
Sanitat se salta el protocol i accedeix a vacunar la selecció amb Janssen
Notícia: Sanitat se salta el protocol i accedeix a vacunar la selecció amb Janssen
Comparteix
El serial de la vacunació als futbolistes de Luis Enrique arriba al seu final
Xavi Hernàndez presenta el seu campus de futbol | Europa Press
Xavi rebutja entrenar el filial del Barça: “Jo entreno futbolistes d’elit”
Notícia: Xavi rebutja entrenar el filial del Barça: “Jo entreno futbolistes d’elit”
Comparteix
El tècnic de l'Al-Sadd ha confirmat que Laporta no l'ha contactat per dirigir el primer equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa