Món Esport
Dani Alves debutarà més tard per un problema burocràtic de la FIFA
  • CA

El lateral dret brasiler Dani Alves, malgrat tenir ja 38 anys, és més feliç que un nen el dia de Reis des que ha tornat al Futbol Club Barcelona. Com ell mateix va dir en la seva presentació, des del mateix moment en què va marxar, el 2016 i per desavinences amb la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, va pensar en com s’ho faria per tornar a vestir la samarreta blaugrana i finalment ho ha aconseguit de la mà de Joan Laporta i Xavi Hernández. Si bé ja va debutar de forma no oficial en el partit amistós contra Boca Juniors de la Maradona Cup, el pròxim pas d’Alves serà el seu redebut oficial, cosa que hauria d’arribar de seguida.

Com que no va ser inscrit abans del 31 d’agost, el brasiler ha d’esperar a la pròxima finestra de fitxatges, que serà ara al mes de gener per poder tenir l’oportunitat de debutar oficialment amb el Barça. Per tant, s’esperava que el dia del seu retorn definitiu fos el diumenge 2 de gener en el partit de Lliga contra el Mallorca a Son Moix, però un problema burocràtic ho ha endarrerit. Resulta que les oficines de la Federació Internacional de Futbol Associació (FIFA) estan tancades els caps de setmana, així que els dos primers dies de l’any, que cauen en dissabte i en diumenge, el Barça no hi podrà acudir per inscriure Alves. La FIFA s’ha negat a fer una excepció i acceptar la seva fitxa el 31 de desembre, per tant, el jugador brasiler no podrà figurar oficialment com a blaugrana fins al dilluns 3 de gener i no podrà debutar a Son Moix.

Ara bé, Alves tampoc no haurà d’esperar massa més per poder, finalment, tornar a vestir la samarreta blaugrana en un partit oficial. El dia 5 de gener els blaugranes juguen contra el Linares Deportivo un partit corresponent a la tercera ronda de Copa, així que en aquesta ocasió, malgrat que no serà un rival gaire glamurós, Alves podrà complir el seu somni de tornar al Barça cinc anys i mig després d’haver marxat.



Més notícies
Alemany, Laporta i Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça revela el full de ruta del mercat de fitxatges d’hivern
Notícia: El Barça revela el full de ruta del mercat de fitxatges d’hivern
Comparteix
L'ha explicat el director de l'Àrea de Futbol, Mateu Alemany
Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona
Dembélé hauria decidit renovar amb el Barça
Notícia: Dembélé hauria decidit renovar amb el Barça
Comparteix
Així ho ha avançat Foot Mercato, un mitjà francès especialitzat en el mercat de fitxatges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa