Derrota duríssima del Barça a la final de Copa (6-1)

La temporada del Barça de futbol sala viu en un continu clarobscur. Des de superar un repte tan important com guanyar la Champions League, a fer un dels pitjors inicis de Lliga que es recorden. Ara, després d’haver-se aconseguit classificar per a la final de Copa, han desaprofitat l’oportunitat d’aixecar un títol i han marxat a casa amb un càstig duríssim contra l’etern rival, el Movistar Inter (6-1).

Els blaugrana només han pogut resistir la intensitat dels madrilenys durant un quart d’hora. De fet, el Barça ha arribat a avançar-se de la mà de Ximbinha, però a partir de l’empat d’Eric Martel al minut 14, tot ha anat malament. Borja ha capgirat el marcador abans del descans i a la segona meitat ha succeït la tragèdia. Els dos mateixos golejadors de la primera part han posat el 4-1 i Cecicio i Saldise han acabat d’enfonsar els blaugrana.

Missatge de Joan Laporta

Joan Laporta, nou president del Barça, s’ha desplaçat fins al WizInk Center de Madrid, lloc on s’ha disputat aquesta final, per donar suport a l’equip d’Andreu Plaza. Un cop ha acabat el duel i ha viscut la dura derrota, ha publicat un missatge a les xarxes socials per animar els futbolistes. “Els equips campions sempre s’aixequen després de les adversitats”, ha escrit. També ha felicitat l’Inter per la victòria.