Món Esport
Peu i mig als quarts de la Champions (4-0)
  • CA

Nova victòria molt contundent del Barça de Lluís Cortés, aquesta als vuitens de final de la Champions contra el Fortuna Hjorring danès. Les blaugrana no s’han deixat intimidar pel cartell del rival, el màxim dominador del futbol del seu país, i han jugat com sempre, amb un estil de joc que ha sobrepassat les contràries i les ha deixat sense cap opció gràcies a una gran Jenni Hermoso (4-0). La tornada, a Dinamarca, serà un pur tràmit.

Com acostuma a passar amb aquest equip, el partit ha quedat resolt durant els primers minuts, amb un doblet de Jenni Hermoso entre el 12 i el 18 de la primera meitat. La mateixa davantera madrilenya ha sentenciat el xoc a la segona meitat, al minut 57, mentre que Alèxia Putellas ha dinamitat qualsevol opció de remuntada de les daneses a les acaballes del partit, amb la quarta diana.

L’objectiu del Barça de Lluís Cortés és clar: guanyar la Champions o, com a mínim, saber plantar cara a l’Olympique de Lió, el gran dominador de la competició. Aquesta fase, la dels vuitens, ja està pràcticament superada i els quarts esperen a les blaugrana, que, de moment, han de mirar al pròxim partit de Lliga, contra el Santa Teresa a Extremadura, per anar deixant la Lliga resolta.



Més notícies
Guardiola, entrenador del Manchester City | EFE
La reacció de Guardiola a l’escàndol del BarçaGate
Notícia: La reacció de Guardiola a l’escàndol del BarçaGate
Comparteix
El tècnic de Santpedor també parla de les eleccions a la presidència del club
Hezonja, davant de Brandon Davies | FC Barcelona
Ni Hezonja pot aturar aquest Barça (77-85)
Notícia: Ni Hezonja pot aturar aquest Barça (77-85)
Comparteix
Els blaugrana frustren el debut del croat amb el PAOK

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa