Món Esport
A velocitat de creuer (79-55)
  • CA

El Barça de Sarunas Jasikevicius ha tornat a guanyar un partit de Lliga i ara per ara no hi ha qui els aturi. Els blaugrana s’han enfrontat a l’Unicaja de Màlaga en un duel que s’hauria d’haver disputat el 7 de març, data en la qual el Palau era seu electoral i l’enfrontament es va haver d’ajornar. La victòria dels culers ha estat incontestable, amb un Brandon Davies que ha destacat per sobre dels demés (79-55)

Els culers han dominat el xoc des de l’inici. Malgrat que entre el segon quart i el principi del tercer l’Unicaja ha demostrat que podia lluitar per la victòria, el darrer període ha estat inqüestionable. Els de Saras han deixat els andalusos amb només quatre punts i gràcies a això han assolit la gran diferència final al marcador.

El triomf blaugrana ha estat més coral que no pas protagonitzat per cap jugador en concret. Tanmateix, el líder en puntuació i anotació ha estat Brandon Davies, amb 15 i 18 punts respectivament. També ha destacat el paper d’Smits, Oriola, Kuric i Mirotic. Els malaguenys han tingut uns registres individuals més aviat pobres.

Amb aquesta victòria, els blaugrana es fan forts a la segona posició, darrere un Madrid que no cedeix cap derrota. Els blancs només han perdut un duel, justament contra el Barça, mentre que els de Saras han estat derrotats en tres ocasions. És per això que serà molt difícil tenir el factor pista a favor en una hipotètica final de l’ACB.



Més notícies
Joan Laporta celebra la seva victòria electoral l'any 2021 | Jordi Borràs
Laporta aconsegueix l’aval
Notícia: Laporta aconsegueix l’aval
Comparteix
La junta directiva signa davant de notari i només falta l'aprovació de LaLiga
Els Mossos d'Esquadra, a les oficines del Camp Nou | Europa Press
La jutgessa cita a declarar Grau i Gómez Ponti pel BarçaGate
Notícia: La jutgessa cita a declarar Grau i Gómez Ponti pel BarçaGate
Comparteix
Nou episodi del cas de l'escàndol de les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa