Després d’uns dies de treva, el BarçaGate torna a viure un episodi amb Óscar Grau, CEO del Futbol Club Barcelona, i Román Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics de l’entitat, com a protagonistes, segons ha avançat El Periódico. La jutgessa Alejandra Gil els ha citat a declarar el pròxim 7 de juny en el marc de la investigació del cas de l’escàndol de les xarxes socials, que es va destapar ja fa més d’un any. D’aquesta manera, tots dos passen a ser considerats investigats i imputats pel cas.

D’aquesta manera, Grau i Gómez Ponti segueixen les passes de Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça, i Jaume Masferrer, la seva mà dreta. Si bé totes quatre figures van ser detingudes el dia 1 de març, Bartomeu i Masferrer van ser citats a declarar l’endemà i van ser deixats en llibertat amb càrrecs després d’acollir-se al dret de no respondre les preguntes de la jutgessa.

Grau i Gómez Ponti no són les úniques persones que han estat citades a declarar per Gil. També s’hauran de presentar als jutjats els responsables de les empreses contractades pel club en l’època de Bartomeu per difamar aquelles persones contràries a la figura de l’expresident. És a dir, els encarregats de dur a terme el BarçaGate.Més notícies
Laporta votant al Camp Nou | Joan Laporta

Laporta, sobre la gestió de Bartomeu: “No vull acarnissar-me amb el passat”

Notícia: Laporta, sobre la gestió de Bartomeu: “No vull acarnissar-me amb el passat”
Comparteix
El nou president del Barça no descarta depurar responsabilitats
Notícia: Laporta, sobre la gestió de Bartomeu: “No vull acarnissar-me amb el passat” - Mobile
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press

‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?

Notícia: ‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?
Comparteix
Responem tres preguntes: què ha passat, per què ha passat i quin impacte tindrà
Notícia: ‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’? - Mobile

Nou comentari

Comparteix