Món Esport
Xavi anuncia que deixarà el Barça el 30 de juny

Xavi Hernández ha anunciat en roda de premsa que deixarà de ser l’entrenador del Futbol Club Barcelona el 30 de juny. Després de la derrota contra el Vila-real, el tècnic egarenc abandonarà la banqueta blaugrana a final de temporada, assegurant que això “alliberarà els jugadors, destensarà el club i és el millor que pot passar pels interessos blaugranes“. Aquesta decisió ha estat presa juntament amb el president, Joan Laporta, i la resta de la comitiva esportiva. “Sempre he volgut ser una solució per al Barça, però ara, tenint sentit comú, i amb el cor, el millor és que jo deixi el càrrec el 30 de juny. Però seguiré fins a aquesta data”, ha confirmat Xavi.

Xavi demana un “canvi de rumb”

El tècnic egarenc ha assegurat que és necessari un “canvi de rumb i de dinàmica“, confessant que ho necessiten els jugadors perquè no es mereixen la situació actual. “És el millor per a tots”, ha dit qui serà l’entrenador blaugrana fins al 30 de juny. Per això, també ha volgut remarcar que no vol ser un problema per al Barça, sinó tot el contrari: “La millor solució és aquesta, que marxi a final de temporada. Però encara puc ser una gran solució fins que acabi el curs”.

Xavi Hernández, durant una roda de premsa | @FCBarcelona
Xavi Hernández, durant una roda de premsa | @FCBarcelona

D’altra banda, Xavi ha deixat clar que la seva decisió d’abandonar el Barça és irrevocable: “Encara que es guanyi la Champions, la meva decisió no canviarà“, ha confirmat el tècnic culer. Tot i això, ha assegurat que quan marxi, es començarà a valorar que s’han fet bé les coses: “Hem guanyat dos títols amb la Lliga i la Supercopa”. A més, ha volgut confessar a la roda de premsa que no ha parlat encara amb els jugadors i que ho farà aquest dilluns a l’entrenament.

No es valora la feina feta i és un desgast terrible, especialment en salut mental. No té sentit continuar i per això ho explico. És una situació que m’afecta a mi i que afecta el club. Per tant, he de decidir que marxo el 30 de juny“, ha dit Xavi. Ho ha remarcat assegurant que mai existirà un “Ferguson del Barça”, és a dir, un entrenador de moltíssims anys, per l’entorn del club, però no ho ha volgut qualificar d’injust.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miguel Angel Lazaro Martinez a gener 28, 2024 | 14:28
    Miguel Angel Lazaro Martinez gener 28, 2024 | 14:28
    Es queda 5 messos mes per acabar d'enfonsar al Barça...????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa