Món Esport
Roben a casa de la jutgessa del cas Negreira després d’assumir la denúncia

La jutgessa que ha assumit la denúncia del cas Negreira ha patit un robatori a casa seva el passat cap de setmana. Tal com ha informat el diari El Confidencial, el succés va passar hores després que la Fiscalia denunciés el Futbol Club Barcelona pels pagaments que s’han fet durant dues dècades a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira. Ja s’ha denunciat.

Segons la font esmentada, el robatori va succeir quan la dona estava a l’interior de casa seva, si bé no es va adonar de la presència dels assaltants, que van actuar en silenci i, evidentment, sense violència. Es van dur diners, joies i altres objectes. A més, s’està investigant si també es van dur documentacions o dispositius amb informació relacionada amb la seva feina de jutgessa, o privada.

Tenint en compte la rellevància de la jutgessa en el context actual, els Mossos d’Esquadra han prioritzat aquest robatori pel que fa a les seves investigacions. Un robatori va passar tot just quan la jutgessa havia de decidir si feia prosperar la denúncia de la Fiscalia contra Enríquez Negreira i els expresidents blaugranes Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell. Finalment, hi ha acabat accedint, acceptant la querella i obrint diligències.

José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres
José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres

El robatori a la jutgessa, un nou capítol del cas Negreira

Aquest és, doncs, un nou capítol dins dels molts que s’han donat en el serial del cas Negreira. Durant les últimes hores, Món Esport ha explicat informacions rellevants sobre una de les parts immerses en el cas: el Barça. Per una banda, el club ha contractat Andreu Van den Eynde, advocat del Procés independentista, perquè faci l’informe del Compliance intern.

Per una altra banda, ha contractat els serveis de l’advocat Cristóbal Martell, conegut per estar defensant Dani Alves en el seu procés i per haver-ho fet anteriorment amb Leo Messi o l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola.

Paral·lelament, el mateix diari El Confidencial ha publicat  una informació a través de la qual ha explicat que el fill de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) i protagonista d’aquest cas, José María Enríquez Negreira, va filtrar al club blaugrana la temporada 2016/2017 quin seria l’àrbitre de la final de la Copa del Rei que van disputar i guanyar, Clos Gómez, tres mesos abans. Tot i això, ràpidament un membre de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu (entre els anys 2013 i 2020) ha esclarit la notícia i ha neutralitzat el seu impacte.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Desmuntada una de les suposades proves contra el Barça en el cas Negreira
Notícia: Desmuntada una de les suposades proves contra el Barça en el cas Negreira
Comparteix
Un membre de la junta de Bartomeu respon amb rapidesa una informació que ha publicat El Confidencial sobre l'elecció arbitral en una final de Copa
Cristóbal Martell, advocat català | Europa Press
L’advocat d’Alves, Messi i Pujol defensarà el Barça en el cas Negreira
Notícia: L’advocat d’Alves, Messi i Pujol defensarà el Barça en el cas Negreira
Comparteix
Cristóbal Martell assumirà la defensa de l'entitat blaugrana
Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Un jutjat comença a investigar el Barça, Rosell i Bartomeu pel cas Negreira
Notícia: Un jutjat comença a investigar el Barça, Rosell i Bartomeu pel cas Negreira
Comparteix
Una jutgessa ha admès a tràmit la denúncia de la Fiscalia i la querella d'Estrada Fernández
José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres
Surten a la llum els informes milionaris que Negreira feia pel Barça
Notícia: Surten a la llum els informes milionaris que Negreira feia pel Barça
Comparteix
Són documents amb informacions sobre àrbitres i destaquen les errades ortogràfiques i gramaticals

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A la garjola a març 15, 2023 | 22:09
    A la garjola març 15, 2023 | 22:09
    Jajajajaja això és justicia divina doncs
  2. Icona del comentari de: ton c. a març 16, 2023 | 07:11
    ton c. març 16, 2023 | 07:11
    quin tuf que fa aixó, que viu en un castell aquesta jutjesa?
  3. Icona del comentari de: JordiP a març 19, 2023 | 11:48
    JordiP març 19, 2023 | 11:48
    En definitiva, a cada nova "notícia" referent a aquest cas s'albira més clarament que segurament es tracta d'una combina per a generar diner negre. Si s'arriba a aixecar totalment l'estora apareixerà amb tota la seva extensió la putrefacció d'una sèrie d'organismes gestors del fútbol i (potser) altres esports d'èlit utilitzats per una sèrie d'individus "colocaos" estratègicament a tal fi. Democràcia? Eleccions? Pura pantomima. Aquest món està dirigit des de sempre per un dit gegant radicat a Madrit. Des dels temps del "glorioso mutilado" general que elevaba i desmuntava directors generals, delegats, federatius, àrbitres i tota la pesca. El Barça? Bah! Un dels innocents pardalets que van picar l'ham del "gang Negreira". Una vaca financera a la qual munyir despiatadament. I van trobar al front del Barça un càndid, inútil i xapussero culer a qui les glòries del club enlluernaven desaforament. I, qué fàcil és tirar salves amb pólvora del rei, oi? Qui són els altres pardalets que van pagar a Negreira? Tinc ganes de saber-ho. Sens dubte, molts dels que ara criden "Justícia! Sancioneu al timador, no al timat.
  4. Icona del comentari de: JordiP a març 19, 2023 | 11:58
    JordiP març 19, 2023 | 11:58
    Han intentat fer-se amb documents i proves del "cas Negreira"? Això ha passat a Madrit, oi? I, qui pot recòrrer més fàcilment a sicaris capaços de fer tal incursió? Obviament, algú que viu, treballa i noctambuleja a Madrit: li cau a prop o està familiaritzat amb Elos sospechosos habituales". Això dona una pista: descarta (suposadament) els clubs perifèrics. Aquesta aparentment tenebrosa combina, a qui beneficia? "Qui prodest", que diuen els pedants? És cap aquí, que cal adreçar els focus de la investigació. Por el hilo se saca el ovillo. Sra. jutge: busqueu a Madrit. No perdeu el temps investigant els clubs llunyans. Busqueu els diners i qui els va rebre. Pressioneu Negreira, el seu fill, la secretària, tots els que van tocar els bitllets. No deixeu que la GC (fantasiosos redactors de novel·les de por) es llueixi describint estranys i barrocs contubernis. Aneu a lo pràctic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa