Món Esport
El problema de Xavi que no li ha permès viatjar a la gira dels Estats Units

El primer equip del Futbol Club Barcelona ha viatjat durant les darreres hores a Miami per començar a la gira de la pretemporada pels Estats Units. No obstant això, qui no s’ha pogut enlairar amb la resta de l’equip ha estat Xavi Hernández, que per un problema burocràtic no ha pogut passar el control per viatjar al nou continent. Tot i això, s’espera que el tècnic de Terrassa sí que pugui agafar un avió aquest dilluns vinent per arribar al primer partit de la pretemporada contra l’Inter de Miami, que es disputarà aquest dimecres a les dues de la matinada, hores catalanes.

Per quin motiu no ha pogut viatjar Xavi als Estats Units?

El tècnic del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha arribat a l’aeroport de Barcelona-El Prat amb normalitat per agafar el vol amb la resta de l’equip i començar la gira pels Estats Units. Però, de cop i volta, la situació s’ha capgirat pel de Terrassa, ja que en un dels tràmits obligatoris per entrar al país nord-americà es pregunta si la persona que viatja ha estat en els darrers anys en un dels països d’un llistat i Xavi hauria estat en un d’ells fa nou anys.

L’entrenador blaugrana no va comunicar a temps que havia estat a l’Iran en la seva etapa com a jugador de l’Al-Sadd, un dels països que queden inclosos dins del llistat per accedir als Estats Units. Aquest fet ha estat el detonant que Xavi no viatges amb la resta del grup, tot i que el Barça ha intentat buscar-li una solució al problema sense èxit. A més a més, el vol s’ha enlairat en cap de setmana, complicant-ho tot encara més, puix les gestions amb les administracions acostumen a ser encara més lentes.

Lewandowski volarà avui cap a Miami

El que sí que volarà en direcció als Estats Units és el nou davanter centre del Futbol Club Barcelona, Robert Lewandowski. El polonès viatjarà directament des de Mallorca, on es troba a hores d’ara el polonès, per conèixer els seus nous companys d’equip. A més a més, és probable que Lewandowski pugui gaudir dels seus primers minuts com a jugador blaugrana aquest mateix dimecres contra l’Inter de Miami per tal que el futbolista es vagi adaptant al sistema de joc del Barça i a l’estil de Xavi Hernández.



Més notícies
Robert Lewandowski, futur nou jugador del FC Barcelona | Europa Press
Robert Lewandowski podria debutar com a jugador blaugrana abans del previst
Notícia: Robert Lewandowski podria debutar com a jugador blaugrana abans del previst
Comparteix
Lewandowski té previst volar a Miami per fer la gira amb el Barça
Robert Lewandowski, futur jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Els plors del madridisme després del fitxatge de Robert Lewandowski
Notícia: Els plors del madridisme després del fitxatge de Robert Lewandowski
Comparteix
El fitxatge de Robert Lewandowski pel Futbol Club Barcelona fa enrabiar el madridisme que veu com el Barça s'està fent un esplèndid equip
Robert Lewandowski, futur jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça oficialitza el fitxatge estel·lar de Robert Lewandowski
Notícia: El Barça oficialitza el fitxatge estel·lar de Robert Lewandowski
Comparteix
Robert Lewandowski fitxa per les properes tres temporades com a jugador blaugrana
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça sorprèn amb la convocatòria de la gira pels Estats Units
Notícia: El Barça sorprèn amb la convocatòria de la gira pels Estats Units
Comparteix
Frenkie de Jong i Memphis Depay viatgen amb Xavi a la gira dels Estats Units

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa