Món Esport
La brutal comparació entre Koeman i Xavi que ha fet un exjugador del Barça

Miralem Pjanic, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al programa Què t’hi jugues de l’emissora Cadena SER. Allà, ha repassat molts temes interessants, com ara el canvi de conjunt que va fer el passat mes de setembre, del blaugrana al del Sharjah dels Emirats Àrabs Units. Tenint en compte que ha tingut entrenaments tant de Ronald Koeman com de Xavi Hernández en la seva etapa a Catalunya, ha fet una comparació que ha deixat molt mal parat el neerlandès i, a la vegada, en un molt bon lloc el terrassenc.

Pjanic va fitxar pel Barça l’estiu de 2020, que va ser just el moment en el qual Koeman va adquirir les regnes del primer equip masculí. Tots dos van compartir tot el curs 2020/2021, i el migcampista ha deixat clar com eren els mètodes d’entrenament llavors. “Em vaig quedar molt sorprès perquè els entrenaments amb Koeman eren molt curts, no tenien intensitat, tàctica ni idees. No preparàvem els partits”, ha expressat. Una frase molt contundent, d’una veu autoritzada i que demostra que els mals resultats a la Lliga i a la Champions van ser un reflexe de la metodologia desenvolupada als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Coutinho i Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona
Coutinho i Pjanic, durant un entrenament | FC Barcelona

La lloança de Pjanic als mètodes de Xavi

Per altra banda, en clau de Xavi, el bosnià ha apuntat que “ara veig diferències. Com a la Juventus, els entrenaments tenen molta intensitat. Xavi va ser molt clar amb nosaltres. I va dir: aquí aquest any es correrà i se n’anirà a 2.000 per hora a cada entrenament”. Si bé Pjanic no ha tingut el campió del món l’any 2010 com a tècnic durant una temporada, sí que l’ha tingut el darrer estiu. De fet, malgrat que Pjanic acabés marxant, Xavi va arribar a comptar amb ell. Era l’escollit per ser el suplent de Sergio Busquets.

El motiu del comiat de Pjanic del Barça

Així mateix ho ha reconegut el futbolista: “Xavi va ser honest amb mi. Em va dir que em quedés. A la pretemporada vaig demostrar que tenia qualitat per jugar al Barça i això va ser molt important per a mi”. Pjanic va tenir 120 minuts a la pretemporada, en els quals va lluir un gran nivell. “Sabia que podia donar alguna cosa al Barça aquest curs”, ha afegit. Tot i això, va acabar acceptant l’oferta del Sharjah: “Per mi és molt difícil no ser a l’onze. Vaig sentir que seria complicat i que em faltaria espai per jugar. No va ser fàcil la decisió. El gran dolor que tinc és que no vaig fer al Barça el que volia fer”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça, a Milà | Europa Press
Xavi, més enfadat que mai contra l’arbitratge: “Indignant, no entenc res”
Notícia: Xavi, més enfadat que mai contra l’arbitratge: “Indignant, no entenc res”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha reaccionat amb molta contundència contra les decisions que s'han pres en el partit contra l'Inter de Milà de la Champions
Robert Lewandowski i Xavi Hernández | FC Barcelona
Lewandowski confirma una de les grans diferències entre Xavi i Koeman
Notícia: Lewandowski confirma una de les grans diferències entre Xavi i Koeman
Comparteix
El davanter polonès s'ha mostrar "sorprès" per la intensitat dels entrenaments del Barça
Koeman hi torna: nova estripada innecessària contra Laporta
Notícia: Koeman hi torna: nova estripada innecessària contra Laporta
Comparteix
L'exentrenador del Barça explica el cas Wijnaldum, de l'estiu de 2021
Ronald Koeman, exentrenador del Barça | Europa Press
Koeman posa en dubte el fitxatge de Lewandowski
Notícia: Koeman posa en dubte el fitxatge de Lewandowski
Comparteix
L'exentrenador del Barça, a més, s'ha referit al futur de Frenkie de Jong en una entrevista a Esport3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa