Notícia bomba i totalment inesperada al Futbol Club Barcelona. Després de la victòria del conjunt culer contra l’Osasuna, l’entitat blaugrana ha emès un comunicat per anunciar que Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, abandona el club per “iniciar un nou projecte professional”. Alemany és el responsable principal del mercat de fitxatges del Barça i ha estat l’encarregat de tancar grans operacions, com per exemple les arribades de Robert Lewandowski i Jules Koundé. Malgrat que es desvincularà del club el dia 30 de juny, el Barça assegura que “completarà amb l’entitat tot el mercat d’estiu”.

Encara no és oficial el seu destí, però segons ha transcendit, Alemany ha rebut una oferta irrebutjable de la Premier League i agafarà les maletes per marxar cap al Regne Unit. L’Aston Villa podria ser el seu club de destí, ja que ja es va parlar d’una proposta econòmica descomunal fa uns mesos, però encara queda acabar-ho de confirmar. El Barça no ha pogut ni apropar-se a la xifra que des de la Premier League li han posat sobre la taula a Alemany, i per això abandona el club blaugrana. Queda saber com compaginarà la seva tasca al seu nou equip i el tancament del mercat de fitxatges del Barça.

Mateu Alemany, una peça clau pel ressorgiment del Barça

Cal recordar que Mateu Alemany va arribar al club culer de la mà de Joan Laporta quan aquest va guanyar les eleccions ara fa poc més de dos anys. La seva tasca com a líder de l’àrea esportiva del primer equip masculí de futbol ha estat elogiada constantment. Ha fet moviments que semblaven impossibles i ha portat jugadors d’elit, els millors del món en les seves respectives posicions, malgrat la greu crisi econòmica que travessa el club. Sense cap mena de dubte, l’adeu d’Alemany és una pèrdua de valor incalculable per al Barça, que ja treballa en la recerca d’un substitut.

Mateu Alemany, director esportiu del Barça | Europa Press
Mateu Alemany, durant la seva etapa al Barça | Europa Press

El darrer gran servei d’Alemany al Barça podria ser el retorn de Leo Messi a l’entitat blaugrana. Sense cap mena de dubte és el gran objectiu del club al mercat de fitxatges i la figura del fins ara director de l’Àrea de Futbol podria ser clau per aconseguir-ho. El Barça també té la intenció d’incorporar algun jugador més, com per exemple el defensa central basc Íñigo Martínez, que ja hauria signat un precontracte amb el club, o el migcampista alemany Ilkay Gündogan.



Més notícies
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Tornen els robatoris a cases de jugadors del Barça mentre juguen
Notícia: Tornen els robatoris a cases de jugadors del Barça mentre juguen
Comparteix
L'última víctima d'aquests actes ha estat el defensa Jules Koundé, en una situació amb uns quants precedents
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
La crisi de Messi i el PSG s’accentua fins a l’extrem
Notícia: La crisi de Messi i el PSG s’accentua fins a l’extrem
Comparteix
Derrota del conjunt parisenc contra el Lorient i plantada de Messi a l'entrenament del PSG
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG suspèn Messi de sou i feina durant dues setmanes
Notícia: El PSG suspèn Messi de sou i feina durant dues setmanes
Comparteix
El PSG pren mesures contundents amb l'argentí després del seu viatge a l'Aràbia Saudita
Joan Laporta i Aleksander Ceferin, president de la UEFA, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El Barça estudia una mesura inversemblant si rep sancions pel cas Negreira
Notícia: El Barça estudia una mesura inversemblant si rep sancions pel cas Negreira
Comparteix
Segons informa Esport3, Laporta ha demanat que s'avaluï la possibilitat de disputar competicions a l'estranger

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa