Món Esport
Els miracles existeixen: el Barça assegura que Messi pot tornar

El vicepresident econòmic del Futbol Club Barcelona, Eduard Romeu, ha alimentat, encara més, els rumors que situen Leo Messi al club blaugrana l’estiu vinent. Després de la celebració de la roda de premsa prèvia a l’assemblea de socis compromissaris d’aquest cap de setmana, el directiu ha estat preguntat, novament, per aquest tema, i ha expressat unes paraules que ompliran d’optimisme tots aquells culers que desitgin que es faci realitat.

“Quan jugava a futbol, sempre llençava les pilotes fora. Això és el que faré. És un tema que no em correspon a mi, sinó a la direcció esportiva. Si els tècnics ho consideren oportú, nosaltres ens posarem a treballar per assolir l’objectiu. Un cop dit això, el president ja ha dit que Leo és un actiu del Barça i que sempre tindrà obertes les portes del club“, ha apuntat Romeu

Unes paraules molt contundents. Cal recordar que l’argentí acaba contracte l’estiu vinent. Si ell desitgés fer realitat el retorn i si l’equip tècnic de Xavi Hernández també, com ha deixat clar Romeu, el moviment seria possible. Finalment, amb un to de broma, ha recalcat que “ja sabeu que nosaltres sabem fer miracles”.

La piulada d’una veu autoritzada que ho diu tot

Fins ara, l’afirmació més important en clau del retorn de Messi és la que la periodista argentina Verónica Brunati ha fet dimarts d’aquesta setmana al seu perfil de Twitter. Allà, ha fet una piulada que diu que Messi serà jugador blaugrana a partir de l’1 de juliol de 2023. És a dir, el primer dia després que acabi contracte amb el Paris Saint-Germain. Si bé la versió oficial diu que el jugador prendrà la seva decisió després del Mundial d’enguany, un torneig que tant ha esperat, tots els seus camins condueixen cap a la capital catalana.

Romeu ja va pronunciar-se sobre el possible retorn de Messi

I és que no és la primera vegada que Romeu parla de Messi. Durant el mes de setembre d’enguany, en una entrevista a Catalunya Ràdio, el vicepresident econòmic, preguntat per si la contractació seria viable, va reconèixer que sí, tot recalcant que “vindria de franc” i que, per tant, “segur que sí”. “El Leo sempre és una icona del club, i això és casa seva”, va continuar, això sí, advertint que “no el tinc contemplat al pressupost” i, com en aquesta nova ocasió, llançant la pilota a la teulada de Xavi: “Serà una decisió tècnica”.



Més notícies
Leo Messi, abans del partit contra el Benfica | Europa Press
Messi dona un nou argument a Laporta pel seu retorn al Barça
Notícia: Messi dona un nou argument a Laporta pel seu retorn al Barça
Comparteix
El davanter del Paris Saint-Germain és decisiu a la Champions League i els rumors el situen de tornada al Camp Nou la temporada vinent
Leo Messi abraça Xavi Hernández en l'etapa de tots dos com a futbolistes del Barça | FC Barcelona
La família de Messi confirma que el seu retorn al Barça és probable
Notícia: La família de Messi confirma que el seu retorn al Barça és probable
Comparteix
Tal com han assegurat a El Confidencial, continuen sentint que són de Barcelona i que ell no va decidir deixar el club, si no que el van fer fora
Leo Messi, com a jugador del Barça, i durant el comiat de Xavi Hernández com a jugador culer, amb el seu fill damunt | FC Barcelona
Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Notícia: Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Comparteix
La periodista Veronica Brunati assegura que l'argentí tornarà a la disciplina blaugrana l'estiu de 2023
Leo Messi, jugador del Paris Saint-Germain, durant la seva etapa al Futbol Club Barcelona | Europa Press
Un directiu del Barça dona nous detalls sobre el possible retorn de Messi
Notícia: Un directiu del Barça dona nous detalls sobre el possible retorn de Messi
Comparteix
El vicepresident Eduard Romeu admet la seva viabilitat i alimenta encara més l'operació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 07, 2022 | 02:21
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 07, 2022 | 02:21
    Més val que se'n vagi a Madrid, parlen en la mateixa llengua que ell
  2. Icona del comentari de: JordiP a octubre 07, 2022 | 09:36
    JordiP octubre 07, 2022 | 09:36
    Tornarà, Messi? Potser sí; farà com totes les grans estrelles de l'espectacle, que quan venen aquí ja estan a l'ocàs de les seves facultats. Venen com aquell que va al cementiri dels elefants: quan ja no val la pena veure-los i fan més pena que alegria. El Sr. Messi, senyors, d'aqui a dos anys ja no estarà pas per massa virgueries i potser haurà de jugar amb cadira de rodes.
  3. Icona del comentari de: Narcís a octubre 07, 2022 | 10:39
    Narcís octubre 07, 2022 | 10:39
    Ningú nega el que ha estat pel Barça .. però i la bestiesa de milions guanyats/ pagats pel Barça i, que dir-ne, via aquest equip que el recollí per empreses/ publicitats vàries ? PD : ja n' hi ha prou d' abusar del Barça !
  4. Icona del comentari de: Piuleti a octubre 07, 2022 | 15:04
    Piuleti octubre 07, 2022 | 15:04
    Espero que no. El passat, passat està.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa