Món Esport
Jordi Cruyff també abandona el Barça

El fins ara director esportiu del Futbol Club Barcelona, Jordi Cruyff, no renovarà el seu contracte al final d’aquesta temporada 2022-2023 i, per tant, abandonarà l’entitat blaugrana de manera gairebé imminent. A través d’un comunicat, el Barça ha explicat que Cruyff ho deixa per “emprendre nous projectes professionals”. El club també ha detallat que es buscarà una nova figura per ocupar el seu lloc i que el fill de Johan “ha transmès el compromís d’ajudar el Barça en la transició cap a una nova estructura de l’executiva del futbol”. Es tanca el comunicat amb un agraïment: “El Futbol Club Barcelona agraeix a Jordi Cruyff la seva important aportació com a integrant de la Comissió Esportiva”.

Jordi Cruyff i Joan Laporta, en el moment de signar el seu contracte | FC Barcelona

El comunicat del Barça per anunciar l’adeu de Jordi Cruyff

Aquest és el comunicat íntegre que ha compartit el club: “El director esportiu del FC Barcelona, Jordi Cruyff, no renovarà el contracte amb l’entitat a final de la present temporada pel desig d’emprendre nous projectes professionals. Així ho ha comunicat aquest matí al president de l’entitat, Joan Laporta, en una trobada emotiva en què Cruyff li ha argumentat la seva marxa a la recerca de nous reptes després de dues temporades al Barça.

Jordi Cruyff ha transmès el compromís d’ajudar el Club en la transició cap a una nova estructura de l’executiva del futbol, oferint la seva màxima col·laboració en el tancament d’operacions pendents al mercat d’estiu. A més, Cruyff ha volgut expressar al president Laporta el seu agraïment més sincer per la seva confiança i per haver-li ofert l’oportunitat d’incorporar-se al FC Barcelona fa dues temporades.

Després d’una dilatada singladura com a director esportiu i entrenador de diferents equips, es va desvincular com a tècnic del Shenzhen FC de la Lliga de la Xina per sumar-se al projecte del FC Barcelona, on va recalar l’1 de setembre del 2021. En les dues temporades al club català, la tasca de Jordi Cruyff ha estat molt valuosa en les decisions futbolístiques i en la reconstrucció del primer equip. A més, ha estat una persona molt propera als entrenadors i a l’staff tècnic que ha tingut el Club.

El FC Barcelona agraeix a Jordi Cruyff la seva important aportació com a integrant de la Comissió Esportiva i li desitja molta sort al seu nou camí professional”.

Una nova baixa després de la sonada marxa de Mateu Alemany

La marxa de Jordi Cruyff obre moltes incògnites entre el barcelonisme, ja que arriba només uns dies després que es conegués l’adeu del també membre de l’àrea esportiva del club Mateu Alemany. La sortida de Cruyff no és tan sensible de cara a la galeria, perquè no havia tancat fitxatges tan rellevants com el mallorquí. Ara bé, era una figura molt valorada dins de l’entitat i tant el president, Joan Laporta, com l’entrenador Xavi Hernández han intentat, sense èxit, que renovés el seu contracte. En els pròxims mesos se sabrà si està passant quelcom al club que forci aquestes baixes o si es tracta simplement d’una coincidència.



Més notícies
Mateu Alemany, director de l'Àrea de Futbol del Barça | Europa Press
Mateu Alemany podria emportar-se dos jugadors del Barça a l’Aston Villa
Notícia: Mateu Alemany podria emportar-se dos jugadors del Barça a l’Aston Villa
Comparteix
L'arribada de Mateu Alemany al conjunt anglès podria suposar la sortida de Ferran Torres i Andreas Christensen
Fernando Carro, a l'esquerra | Europa Press
Sona el nom de dos grans professionals per substituir Mateu Alemany
Notícia: Sona el nom de dos grans professionals per substituir Mateu Alemany
Comparteix
Fernando Carro, del Bayern Leverkusen, i Vitor Baía, del Porto, se sumen a la llista que encapçala Deco
Joan Laporta, amb Deco i Eto'o | @samueletoo
Apareix amb força un nom molt sorprenent per substituir Mateu Alemany
Notícia: Apareix amb força un nom molt sorprenent per substituir Mateu Alemany
Comparteix
El Barça hauria descartat Antonio Cordón i a hores d'ara el més ben posicionat és Deco
Mateu Alemany, director de l'Àrea de Futbol del FC Barcelona, amb el davanter Robert Lewandowski | Europa Press
Tots els fitxatges i jugadors que Mateu Alemany ha portat al Barça
Notícia: Tots els fitxatges i jugadors que Mateu Alemany ha portat al Barça
Comparteix
Mateu Alemany ha fet múltiples operacions durant la seva estada al club blaugrana per reconstruir l'equip de Xavi

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Manuel Durán Pujolar a maig 16, 2023 | 19:53
    Josep Manuel Durán Pujolar maig 16, 2023 | 19:53
    No se trata de ninguna coincidencia, si-no del posible fichaje de Leo Messi, del cual Mateu Alemany no estaba de acuerdo y con razón, por los problemas tanto deportivos como económicos que posiblemente hubiera acarreado en un momento que el BARÇA tiene un equipo casi hecho i que solo necesita pequeños retoques. Con Messsi, tenemos la seguridad que hubiéramos tenido un cambio de sistema por causa de su ubicación en el terreno de juego, como ya pasó con Griezmann, que no lo querìa i acabò fracasando como extremo derecha, i ahora volvería a tener carta blanca para mandar, asi que mi modesta opinión como socio compromisario 1.634, es vender 3/4 jugadores no fundamentales i no errar en los nuevos fitchajes. En cuanto a Jordi Cruyff, todo el respeto, pero es irrelevante. VISCA EL BARÇA!!!
    • Icona del comentari de: Ferran a maig 17, 2023 | 10:45
      Ferran maig 17, 2023 | 10:45
      Menos mal que alguien nos aclara el tema. Gracias

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa