Món Esport
Asseguren que ja hi ha acord entre el Barça i l’Atlètic per Griezmann

El Futbol Club Barcelona i l’Atlètic de Madrid haurien arribat a un principi d’acord per tancar el cas d’Antoine Griezmann. Tal com ha informat el mitjà Relevo, l’entitat catalana perdonaria una part dels diners estipulats en l’opció de compra, i es posaria fi a un serial esperpèntic. Finalment, i segons la font citada, els matalassers pagaran 20 milions d’euros, incloent uns variables de dos milions, per obtenir, definitivament, els serveis del campió del món. L’acord inicial dictava que el pagament havia de ser de 40 milions d’euros.

L’esperpent dels trenta minuts per partit de Griezmann

En l’inici del nou curs, el club presidit per Enrique Cerezo s’havia agafat a un buit legal per no haver de pagar la quantitat esmentada. En un principi tots dos clubs havien acordat que el pagament dels 40 milions d’euros es faria sempre i quan el francès disputés un mínim de 45 minuts a, almenys, el 50% dels partits del curs dels matalassers.

A priori, la condició era molt probable que es complís. El jugador és un dels més importants de la plantilla vermell-i-blanca i, alhora, com el seu mateix tècnic ha admès darrerament, és un dels homes més importants de la història del club. Tot i això, en l’inici de la competició el mateix Atlètic ha optat per fer-lo jugar només mitja hora per partit. Una circumstància amb la qual el Barça no comptava, i surrealista. De fet, a partir d’un moment el francès ja ha anat sortint a escalfar en els partits fins i tot sense que els seus tècnics li ho indiquessin, tot sabent que entraria sí o sí a partir de l’hora de partit.

El Barça es va plantejar demandar l’Atlètic

Per aquest motiu, el club blaugrana, tal com va informar la Cadena SER, es va plantejar presentar una demanda per exigir el pagament dels quaranta milions d’euros. No denunciant el que estava fent l’Atlètic aquesta temporada, amb l’esperpent d’introduir als partits Griezmann a partir del minut 60. Si no més aviat perquè consideraven que com la temporada passada el jugador ja va disputar més de 45 minuts en més del 50% dels partits, la clàusula de compra ja s’havia d’activar.

Finalment, però, i com van avançar L’Équipe i RMC Sport, el Barça va declinar la via judicial i ja ha trobat l’acord amb l’Atlètic. A partir d’ara, doncs, el jugador ja podrà disputar els minuts que el seu entrenador desitgi. Com s’ha dit, la situació està sent esperpèntica, i insostenible. I és que sense anar més lluny, aquest curs, el bon rendiment de Griezmann en les poques estones que ha tingut s’ha traduït en tres gols. Dos d’ells, vitals.

Griezmann, autor de gols importants aquest curs tot i tenir poc temps

El primer no ho va ser tant, ja que va ser el tercer gol en el 0-3 inaugural contra el Getafe, però després va fer l’únic gol del partit contra el València en tot un 0-1 a Mestalla, i l’agònic 2-1 al minut 90+8’ contra el Porto, perquè els blanc-i-vermells sumessin, de moment, els únics tres punts que tenen a la fase de grups de la Champions.

Totes tres dianes les ha anotat en 419 minuts. Això significa que marca un gol cada 140 minuts. Són molt bones xifres, que fins ara quasi no han tingut continuïtat en matèria de minuts per la llosa del contracte (si bé darrerament ha completat dos partits: contra el Reial Madrid i contra el Bruges), amb la qual ha hagut de lluitar i ho ha fet com un autèntic professional.

I és que, almenys de manera pública, mai no ha protestat. Tampoc ha recriminat res, per motius obvis, a Simeone. I és que l’argentí ha deixat clar que la decisió és purament de club. És a dir, que és una ordre que li ha arribat per part d’una dirigència que per fi ha trobat una solució.

El Barça ‘perd’ diners però soluciona el problema

En clau barcelonista, la lectura pessimista és que el club perdria vint milions d’euros dels quaranta possibles que en podria haver rebut. Tot i això, l’immobilisme del club matalasser podia acabar provocant que el Barça acabés quedant-se sense cap ingrés pel futbolista. És, doncs, el mal menor. A més, segons el portal Transfermarkt el valor del francès és de 35 milions d’euros. Per tant, si s’obvia la brutal inversió que va fer la junta directiva de Bartomeu pel jugador, no és pas un molt mal negoci.



Més notícies
Franck Kessié, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça anuncia per sorpresa la lesió de Kessié
Notícia: El Barça anuncia per sorpresa la lesió de Kessié
Comparteix
El migcampista ivorià pateix una elongació a l'adductor de la cuixa dreta
Andreas Christensen, jugador del Barça | FC Barcelona
Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Christensen
Notícia: Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Christensen
Comparteix
El defensa central danès pateix un esquinç al turmell esquerre
Pol van Boekel, àrbitre del VAR de l'Inter-Barça | Europa Press
El Barça es posa seriós amb la UEFA després de l’escàndol arbitral a Milà
Notícia: El Barça es posa seriós amb la UEFA després de l’escàndol arbitral a Milà
Comparteix
El club blaugrana presentarà una queixa i demanarà que Pol van Boekel no els arbitri mai més
L'onze titular del Barça en el partit contra l'Inter de Milà | FC Barcelona
El gran assenyalat de la derrota del Barça contra l’Inter
Notícia: El gran assenyalat de la derrota del Barça contra l’Inter
Comparteix
Pocs jugadors blaugranes han rendit positivament, però Dembélé i els altres davanters han estat especialment desencertats

Comentaris

  1. Icona del comentari de: bartomeu, de moment una nit a la presó a octubre 05, 2022 | 18:49
    bartomeu, de moment una nit a la presó octubre 05, 2022 | 18:49
    Un dels gran negocis del roberto de las cabras, del titella del grupo godo, josep maria bartomeu. I una demostració més que els colchoneros son uns mafiosos. Ara la directiva actual del Barça, o són uns santes o són una colla d'ineptes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa