Món Esport
Iniesta es pronuncia sobre el seu retorn al Barça i li posa data

Andrés Iniesta, llegenda del Futbol Club Barcelona i actual jugador del Vissel Kobe japonès, ha concedit una entrevista a La Gazzetta dello Sport en la qual ha parlat sobre diversos temes de l’actualitat de l’entitat blaugrana. Té contracte com a futbolista fins al gener de 2024 i ha assegurat que el vol complir. Tanmateix, també ha deixat clar que, un cop acabi la seva etapa nipona, el seu objectiu és tornar al Barça. Ha assegurat que és “casa meva” i que li “encantaria tornar com a entrenador, director esportiu o alguna cosa així”. Sorprèn que, tenint en compte que aquest retorn es pot produir d’aquí a menys d’un any i mig, encara no tingui clara la funció que vol complir al Barça, però també ha explicat que actualment només es veu com a jugador, així que serà un meló que s’obrirà més endavant.

Iniesta descriu la situació actual del Barça

Més enllà d’això, Iniesta també ha analitzat la situació actual de l’equip dirigit per Xavi Hernández, qui va ser amic seu i company al mig del camp blaugrana durant els millors anys de la història del club. Les seves paraules han estat molt interessants, ja que ha descrit l’estat psicològic del Barça i la seva afició com a “inestabilitat emocional”. Segons Iniesta, “les victòries donen molta moral, però n’hi ha prou amb que hi hagi una derrota perquè tornin els dubtes i decaigui l’humor general”. Així doncs, el futbolista manxec també copsa que el barcelonisme viu en una sensació de muntanya russa constant.

El futbolista manxec també parla del possible retorn de Messi

Finalment, cal destacar que Iniesta també ha dit la seva respecte al possible retorn de Leo Messi al Barça. Darrerament s’ha comentat la possibilitat que, un cop acabi el seu contracte amb el París Saint-Germain (PSG), el davanter argentí torni a convertir-se en futbolista blaugrana. Ara bé, Iniesta, que el coneix molt bé, ha volgut posar aigua al vi i, tot i que ha dit que “en el futbol mai se sap”, també ha afirmat que veu “molt complicat” que Messi pugui tornar. És una de les primeres veus de l’entorn de l’astre de Rosario que es pronuncia al respecte.



Més notícies
Antoine Griezmann, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Griezmann envia un desagradable missatge de comiat al barcelonisme
Notícia: Griezmann envia un desagradable missatge de comiat al barcelonisme
Comparteix
El traspàs del davanter francès del Barça a l'Atlètic s'ha fet oficial
Leo Messi i Gerard Piqué, durant un partit del Barça de la temporada 2019/2020 | Europa Press
Una veu autoritzada assegura que la relació de Messi amb Piqué està “morta”
Notícia: Una veu autoritzada assegura que la relació de Messi amb Piqué està “morta”
Comparteix
La periodista argentina Verónica Brunati, alhora, desvela com és la de l'argentí amb Laporta
Leo Messi i Xavi Hernández celebren un gol del Barça durant l'etapa de tots dos com a futbolistes blaugranes | FC Barcelona
Així està intervenint Xavi en l’operació retorn de Messi
Notícia: Així està intervenint Xavi en l’operació retorn de Messi
Comparteix
Verónica Brunati, la periodista que va afirmar que l'argentí tornarà al club blaugrana l'estiu vinent, ho explica al pòdcast 'La Sotana'
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Un exmadridista dona motius a Lewandowski per reivindicar-se contra l’Inter
Notícia: Un exmadridista dona motius a Lewandowski per reivindicar-se contra l’Inter
Comparteix
Dudek, porter del Madrid entre 2007 i 2011, li recrimina que no hagi marcat gols al Bayern ni als italians

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa