Món Esport
El Barça preveu quatre moviments importants a la plantilla els pròxims dies

Arriba el mercat de fitxatges d’hivern i el Futbol Club Barcelona no farà cap operació. Com a mínim això asseguren des de l’entitat blaugrana, ja que diuen que el fair play financer de LaLiga els té lligats de mans i peus. De fet, tampoc no es preveuen gaires fitxatges de cara a l’estiu vinent. Només una venda d’algun futbolista que deixés molts milions a la caixa podria canviar les coses, però no hi ha gaires ofertes sobre la taula. És per això que els objectius del Barça de cara als pròxims dies, setmanes i mesos estaran més aviat relacionats amb consolidar la plantilla que ja té i en aquest sentit aniran els seus moviments.

El Barça vol renovar Balde i Marcos Alonso

Renovar futbolistes és una de les mesures que es prendrà per garantir que la plantilla continua tenint les peces necessàries de cara a futures temporades. El focus de la junta directiva del Barça se situa al lateral esquerre, on aquesta temporada està brillant Alejandro Balde. Al jove futbolista català només li queda una temporada més de contracte, així que el club ja treballa per allargar el vincle amb el jugador durant molts anys i la previsió del Barça és que tot arribi a bon port. Succeeix el mateix amb Marcos Alonso, que aquest estiu passat va signar per només una temporada i el seu entrenador, Xavi Hernández, el vol per més temps. L’altre lateral esquerre, Jordi Alba, ja va estar a punt de marxar el passat mes de setembre, així que l’estiu de 2023 podria acabar abandonant el club. En qualsevol cas, els dos jugadors principals en aquesta posició seran Balde i Marcos Alonso i no Jordi Alba.

Inscriure les noves fitxes de Gavi i Araujo també és una prioritat

D’altra banda, el Barça també té com a objectiu prioritari certificar dues renovacions que ja han estat signades i anunciades, però que encara no s’han pogut materialitzar. Són les dels joves jugadors Ronald Araujo i Gavi. Els seus contractes van ser actualitzats per recompensar la gran feina que estan duent a terme i assegurar que seran blaugranes durant molts anys. Tot i això, les seves noves fitxes no han pogut ser inscrites per falta d’espai salarial i el Barça vol resoldre-ho durant aquest hivern. En el cas de Gavi, a més a més, aquesta inscripció li permetria tenir fitxa del primer equip i poder lluir el dorsal número 6.

Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press

Sense pressa amb Dembélé

Finalment, un altre nom que està sobre la taula és el d’Ousmane Dembélé. És un dels jugadors preferits de Xavi i li queda una temporada i mitja de contracte. La voluntat del tècnic català és renovar-lo, però el Barça no té gens de pressa. El club considera que ja hi haurà temps de parlar d’aquest tema. A més a més, tenint en compte que Dembélé ha estat un dels grans assenyalats del Mundial de Qatar, caldrà veure com rendeix al Barça a partir d’ara per saber si s’ha de quedar o no.



Més notícies
Joan Laporta i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
El pla de Laporta per treure Messi de les mans del PSG
Notícia: El pla de Laporta per treure Messi de les mans del PSG
Comparteix
El president del Barça vol fer les paus amb l'argentí i recuperar la bona relació que tenien abans
Frenkie de Jong, abans d'un partit del Barça | Europa Press
El Barça pren una decisió final sobre el futur de Frenkie de Jong
Notícia: El Barça pren una decisió final sobre el futur de Frenkie de Jong
Comparteix
El jugador no està en venda, agrada molt a Laporta i tampoc no es rebaixarà el sou
Memphis Depay, durant un partit amb el Barça | Europa Press
El Barça rep una oferta desorbitada per un jugador descartat per Xavi
Notícia: El Barça rep una oferta desorbitada per un jugador descartat per Xavi
Comparteix
El Newcastle ofereix fins a vint milions per Memphis Depay
Sergio Busquets i Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El futur de Busquets al Barça es podria resoldre de manera molt particular
Notícia: El futur de Busquets al Barça es podria resoldre de manera molt particular
Comparteix
El club blaugrana i el futbolista contemplen una renovació de només mitja temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa