Món Esport
El clàssic d’aquesta nit: un partit vital per a tots dos equips
  • CA

Arriba el moment clau de la temporada. Pel Barça, el partit davant el seu màxim rival d’aquesta nit pot significar l’últim punt d’inflexió d’una temporada especialment atípica. Els blaugranes visiten Valdebebas per disputar un matx en el qual hi ha molt a guanyar, i també molt a perdre. El resultat que se’n derivi acabarà definint, molt possiblement, el balanç final de curs.

Victòria blaugrana

El millor dels escenaris, no cal ni dir-ho. En cas que els homes de Koeman sumessin els tres punts a Valdebebas, se situarien a 5 punts de distància del Madrid. De fet, a l’espera del partit de l’Atlètic de demà, els blaugranes es col·locarien de forma provisional com a líders de primera divisió. De retruc, els blancs, jugant encara la màxima competició europea, veurien força reduïdes les seves possibilitats d’aconseguir el títol.

Empat

Les taules són un resultat molt factible en un clàssic. En aquest cas, la distància entre Barça i Madrid no es veuria alterada, i actualment tots dos equips estan separats per dos punts. Això sí, si l’Atlètic sumés una victòria en aquest context, es distanciaria fins als tres punts. En tot cas, el Barça seguiria depenent d’ell mateix per guanyar la Lliga.

Derrota

Pels blaugranes, sortir amb zero punts de Valdebebas significaria veure’s superats pel Reial Madrid en la classificació i, a més a més, deixar de dependre d’ells mateixos per guanyar el campionat de Lliga. A part, el Madrid posaria pressió a l’Atlètic, que ja no tindria pràcticament marge per l’error en el que queda de competició.



Més notícies
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Notícia: El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Comparteix
La primera etapa de Laporta al capdavant del club va deixar diversos partits històrics
Laporta, Puigdemont i Florentino Pérez, en arxiu | EFE
Un clàssic mai no és un partit més, però aquest tampoc no és un clàssic més
Notícia: Un clàssic mai no és un partit més, però aquest tampoc no és un clàssic més
Comparteix
La prèvia del partit entre Reial Madrid i Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa