Món Esport
Puyol es mulla sobre la continuïtat de Messi al Barça
  • CA

Carles Puyol, llegenda del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a RAC1 en la qual ha comentat l’actualitat de l’equip dirigit per Ronald Koeman i la seva possible implicació en el Barça de Joan Laporta. Respecte a aquest darrer tema, el mític central de la Pobla de Segur no ha assegurat que entri a formar part del club a través de la Fundació, però tampoc no ho ha descartat: “En algunes ocasions ja hi he col·laborat”.

Pel que fa al futbol, esport que Puyol confessa que “troba a faltar”, l’exjugador lleidetà s’ha mostrat molt positiu amb el rendiment actual del Barça. “Hi ha hagut un canvi d’energia i això s’ha pogut veure a la remuntada de la Copa o a la tornada de l’eliminatòria contra el PSG, on un gol més ho podria haver canviat tot”, ha afirmat, “els jugadors mereixen que els donem crèdit i que confiem en ells”.

També han destacat les paraules de Puyol respecte a la continuïtat de Leo Messi al club. Si bé a inicis de temporada semblava que seria l’últim any de l’argentí al Barça, ja hi ha cada cop més veus que no pensen el mateix i l’exfutbolista de la Pobla n’és un exemple: “Vaig parlar amb ell la setmana passada. El veig bé, amb ganes. Seria una molt bona notícia per als culers que es quedés”.



Més notícies
Riqui Puig, durant un entrenament amb el primer equip | FC Barcelona
VÍDEO | El gest de Riqui Puig amb un aficionat que revoluciona les xarxes
Notícia: VÍDEO | El gest de Riqui Puig amb un aficionat que revoluciona les xarxes
Comparteix
El migcampista del Barça ha tingut un detall amb un seguidor que tothom ha aplaudit
Modric i Suárez | Europa Press
Luis Suárez podria abandonar l’Atlètic per marxar a un gran d’Europa
Notícia: Luis Suárez podria abandonar l’Atlètic per marxar a un gran d’Europa
Comparteix
El rendiment de l'uruguaià al club matalasser està atraient totes les mirades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa