agraph -->

Ni els més optimistes podrien haver signat una combinació de resultats tan bona per al Barça aquest cap de setmana. Els de Ronald Koeman, ara sí, tenen la Lliga a tocar. Mentre que els blaugranes han fet la feina i han guanyat a l’Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real, la sortida més complicada del que quedava de curs, el Reial Madrid ha empatat contra el Betis i s’ha despenjat de la cursa pel títol i l’Atlètic de Madrid ha perdut a San Mamés i ha deixat el lideratge a tocar pels blaugranes.

La situació actual és la següent: l’Atlètic continua líder amb 73 punts. El Madrid és segon amb 71 i el Barça tercer, empatat a punts. Ara bé, els de Koeman tenen un partit menys, que disputaran aquest mateix dijous contra el Granada. Si aconsegueixen la victòria, i la ratxa actual fa pensar en aquesta opció com la més probable, els culers assoliran el primer lloc de la taula per primera vegada a la temporada. Després d’haver estat a onze punts de l’Atlètic, els blaugranes tenen l’opció de posar-se per davant en una Lliga que està absolutament preciosa. A més a més, el millor de tot això és que els culers ja no estaran obligats a guanyar al Camp Nou contra l’Atlètic i l’empat els val.

D’altra banda, no ha fallat el Sevilla, que està en un estat de forma molt similar al del Barça. Els andalusos són quarts amb 70 punts, a només tres del líder. Ara bé, si els de Koeman fan la feina contra el Granada, els de Lopetegui ja estaran a dos partits del capdavant de la classificació. Sigui com sigui, el Sevilla encara ha de jugar contra el Reial Madrid, una gran ocasió per deixar els blancs en quarta posició i sense Supercopa. Amb tot, el millor final de Lliga dels darrers anys i un dels millors de la història.



Més notícies
Marcos Llorente, jugador de l'Atlètic | Europa Press
L’Atlètic cau a San Mamés i el Barça podria posar-se líder aquest dijous (2-1)
Notícia: L’Atlètic cau a San Mamés i el Barça podria posar-se líder aquest dijous (2-1)
Comparteix
Els del Cholo no han pogut superar un Athletic en hores baixes
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Notícia: Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Comparteix
El Barça suma els tres punts a Vila-real amb dos gols d'Antoine Griezmann

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa