El Barça de bàsquet recupera el liderat de l’Eurolliga (60-72)

El Barça de bàsquet recupera el liderat de l’Eurolliga. El conjunt blaugrana ha assaltat l’Estrella Roja de Belgrad i ha agraït la derrota del CSKA de Moscou contra el Fenerbahce per assolir la primera posició de la màxima competició continental (60-72). Els culers no només han aconseguit una nova victòria important a domicili, sinó que també han recuperat Nikola Mirotic i Brandon Davies.

L’equip de Sarunas Jasikevicius ha dominat el partit de principi a fi. Ha iniciat el matx amb un parcial de 3-14 i, encara que l’avantatge ha anat fluctuant, no ha donat cap opció al seu rival. No ha fet un partit excessivament brillant en atac, però ha estat espectacular en defensa. L’Estrella Roja ha hagut de suar de valent cada punt que ha fet. El Barça, per la seva banda, ha estat rigorós i, encara que no ha estat massa encertat en el triple, ha sabut imposar-se sense discussió.

Nick Calathes –amb 10 punts, cinc assistències i quatre rebots– i Pierre Oriola –que ha fet 12 punts i ha recollit set rebots– han estat els jugadors més destacats del partit. Després d’encadenar el quart triomf consecutiu a Europa, el Barça es prepara per visitar, aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda, l’Acunsa Gipuzkoa Basket, en un compromís corresponent a la fase regular de la Lliga Endesa.