La Copa del Rei a partit únic continua oferint moments molt especials. Aquest dijous, el Cornellà va posar contra les cordes al Barça, que va necessitar la pròrroga per classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei. Els del Baix Llobregat van mostrar-se solidaris i responsables en defensa, però si van aconseguir acabar 0-0 els 90 minuts reglamentaris va ser, sobretot, gràcies a l’encert de Ramón Juan.

Amb només 21 anys, el porter del Cornellà es va convertir en el primer de la història a aturar dos penals al Barça en partit oficial. Mai ningú no havia aconseguit aquesta gesta. Ramón Juan va endevinar les intencions de Pjanic, primer, i de Dembélé, després, i va escriure el seu nom en els llibres d’història del club blaugrana. Quan va acabar el compromís no va poder amagar la seva satisfacció amb el que havia aconseguit.

Després de la seva gran actuació, Ter Stegen va voler felicitar-lo. Es va apropar a ell tan bon punt l’àrbitre va xiular el final i, després, li va regalar la seva samarreta. El gest va fer molta il·lusió a Ramón Juan i ha estat molt aplaudit a les xarxes socials.Nou comentari

Comparteix