El Barça continua fent-se fort a Europa (85-81)

Nova victòria de prestigi del Barça de bàsquet a Europa (85-81). El conjunt blaugrana s’ha imposat al Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual, quart classificat de la fase regular de l’Eurolliga, per mantenir-se al capdavant de la classificació de la màxima competició continental. Davies (18 punts), Kuric (16), Higgins (14) i Mirotic (14) han estat els jugadors culers més destacats de la nit.

Tot i que el primer quart del matx ha estat molt igualat (16-14), el Barça ha estat superior en els dos següents períodes i ha arribat als 10 minuts finals amb un avantatge molt considerable (44-33 al descans i 69-50 al final del tercer quart). Com en els darrers partits, els de Sarunas Jasikevicius han estat molt sòlids en defensa. Avui, però, el Zenit no s’ha rendit i ha lluitat fins al final.

Els russos han estat molt encertats en el triple i, tot i que hi ha hagut diversos moments en què el partit semblava sentenciat, s’han quedat molt a prop de la remuntada. El Barça, no obstant això, ha aconseguit que la victòria no s’escapés del Palau Blaugrana. Els culers ja encadenen una gran ratxa de vuit triomfs consecutius, cinc d’ells a Europa, i segueixen sense perdre aquest 2021.